Snabbfakta

    • Karlsborg

Ansök senast: 2024-11-10

Distriktschef - Billerud Wood Supply

Publicerad 2024-09-11

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vi jobbar med hållbarhet i alla led för att skapa en hållbar framtid – från produkt till människan. Genom våra globala program Hållbara medarbetare och Hållbara ledare sätter vi våra medarbetare i fokus – att de ska utvecklas med oss och bli mer hållbara. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

Våra rötter och vår stolta historia inom skogs- och pappersindustrin sträcker sig mer än 150 år tillbaka i tiden. Vår utgångspunkt är att nyfiber från långsamt växande nordiska skogar utgör grunden för några av de bästa presterande förpackningsmaterialen. Som Sveriges största brukare av fiberråvara är skogsavdelningens uppdrag att trygga företagets svenska industrier med massaved, flis och bränsle.

 

Vi söker en driven distriktschef till Norra Norrbottens distrikt med placering i Kalix.
Nuvarande distriktschef ska fortsätta med egen företagsverksamhet och därav söker vi nu en ny kollega till teamet. 


Vill du vara en del av ett starkt team där du coachar och leder köpdistriktets verksamhet framåt? Då är detta rollen för dig! 
 
Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla människor. I detta ligger framför allt att coacha både erfarna och nya virkesköpare och planeringsspecialister och samtidigt besitta förmåga att analysera affärerna. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • att leda och coacha personalen i det dagliga arbetet genom ett tydligt och inkluderande arbetssätt.
  • att analysera marknaden, förbättra verksamheten och följa affären för att nå distriktets mål. 
  • att vara en del av ett nära samarbete med våra övriga funktioner inom Wood Supply.

Du blir en del av fältköpsledningsgruppen som innehåller övriga distriktschefer, verksamhetsutvecklare och fältköpschef. Tillsammans utvecklar ni verksamheten framåt.

 

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av någon form av ledande arbetsroll med vana att driva verksamheten framåt genom ett coachande och inkluderande arbetssätt. Du har med fördel goda kunskaper om affärsverksamhet och är van att analysera, genomföra och följa upp affärer och projekt.  

Du har skoglig erfarenhet/utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. 

Då resor förekommer inom köpdistriktet är B-körkort ett krav. I tjänsten ingår tjänstebil och till viss del resor inom Sverige då du deltar i vårt fältköpsledningsteam. 

 

 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är en person med ett lösningsorienterat och strukturerat arbetssätt som besitter förmågan att engagera och leda medarbetare mot uppsatta mål. Som ledare ser vi att du sätter dina medarbetare framför dig och driver teamet tillsammans framåt. Tidigare erfarenhet av ledarskap, virkesköp och praktiskt skogsbruk är

Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Nyfiken att veta mera?
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Lars Johansson, Tel 073-0969269, lars.er.johansson@billerud.com

2024-10-15

Resan börjar i skogen där vårt mål är att ta hand om skogens alla värden för en hållbar framtid. Vill Du ta vara på skogens alla värden?

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2024.
Urval sker löpande. 

Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.

Varför oss? 

  • En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid 
  • Bli en del av ett framgångsrikt och inkluderande team 
  • Ett varierat arbeta där du kombinerar skog och affär
  • Utvecklings- och karriärmöjligheter 
  • Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy. 
  • Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard.  

Vår rektyeringsprocess innehåller: intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- och drogtest.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-08-13
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-07-29
  • Uppsala
  • Heltid
Publicerad: 2024-09-04
  • Söderhamn
  • Heltid