Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2023-05-22

Distriktsansvarig säljare

Publicerad 2023-02-21

Distriktsansvarig säljare
Skåne

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och är en driven person som trivs med ett varierande arbete där du får knyta kontakter med kunder? – Då passar du in i IBECOs säljteam.

IBECO är en av de ledande VA/VVS leverantörerna i Sverige. Vår expertis sträcker sig från den minsta rördiametern till de största dagvattenledningarna.

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av distriktet och företaget.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med teknisk försäljning och ansvarar för region Syd. Du kommer aktivt arbeta med uppsökande försäljning hos befintliga samt nya kunder. Du presenterar och föreslår tekniska lösningar och produkter inom VA /VVS.

Vår försäljning sker via återförsäljare så stor del av tiden kommer bestå av att besöka slutkunden, bygga vårt varumärke, supportera våra grossister samt bearbeta föreskrivande led.

Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen från prospektering, offerering till avslut. Stor del av din tid kommer att vara på fältet och du utgår från vårt kontor i Malmö eller från hemmakontor.

Vad säger Andreas Carlberg, försäljningschef om IBECO?

"IBECO är ett bolag med korta beslutsvägar vilket jag trivs med. Kunden står alltid i fokus, som utesäljare kommer du att aktivt arbeta emot våra återförsäljare samt slutkunder. Jag vill att alla inom Ibeco skall känna att de har mycket frihet under ansvar och att de har möjlighet att utvecklas i sina roller."

Kvalifikationer 

 • Några års erfarenhet av att ha arbetat med teknisk försäljning
 • Teoretisk och praktisk förståelse inom VA/VVS området är meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta mot entreprenörsledet är meriterande
 • Kan självständigt driva på och planera ditt försäljningsarbete
 • Erfarenhet av att jobba med CRM system och mot måluppföljning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • B- körkort är ett krav
Din profil

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kundkontakter. Du är självgående och strukturerad och driver dina processer framåt. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och får möta kunden ute på fältet.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss; 
Andreas Carlberg, Nordisk försäljningschef 0702-95 69 09, eller Eva Morenius, säljledare 073-371 92 98.

Vänligen skicka in din ansökan via ansök knappen, så att vi kan behandla din ansökan enligt GDPR. 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! 
 
 
Om IBECO

Ibeco är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system – Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB – Automation och elskåp och ELVA/Emendo – Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco – Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör – Solutions specialister på PE-svetsningar.

Läs mer om oss på www.ibeco.se.

Liknande jobb:

 • Stockholm
 • Deltid
 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2023-02-05
 • Göteborg