Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2023-06-10

Design Engineer

Publicerad 2023-03-12

Design Engineer
Inom Process & Sales Application

På Nordic Water brinner vi för vårt arbete. Vi vet hur viktigt det är.

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara, men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer. Hållbarhet ligger i vårt DNA och har alltid varit drivkraften i vår verksamhet. 

Nu expanderar vi och söker dig som Design Engineer inom Process & Sales Application.

Om oss
På Nordic Water har vi arbetat för effektivare vattenrening sedan 1962. Idag erbjuder vi marknaden ett brett utbud av utrustning och system för stora och små vattenreningsverk, avloppsreningsverk och industrier. Vi är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch.

Vi erbjuder en tjänst med stora möjligheter att själv påverka arbetssätt och rutiner, och det lämnar stort utrymme för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.  

Om arbetet
Som Design Engineer inom Process & Sales Application på Nordic Water kommer du att arbeta nära vårt globala säljteam med projektanpassningar, designberäkningar, offertunderlag, layout och dimensionsritningar. Du ansvarar för att ta fram bästa tekniska och mest effektiva lösning tillsammans med övriga säljorganisationen. Arbetsverktyg är framför allt Inventor / Vault / AutoCad, men även Officepaketet samt vårt affärssystem Pyramid. Du arbetar kontinuerligt med att förbättra processer, rutiner och verktyg samt kvalitetsförbättringar och kostnadsbesparingar. 

Placering på huvudkontoret i Göteborg

Din profil

  • Teknisk utbildning på högskolenivå (eller motsvarande erfaranhet)
  • Konstruktionserfarenhet av rostfria plåtkonstruktioner och glasfiberlaminat
  • Trivs med att jobba inom ett dynamiskt team med många aktiva projekt
  • Grundläggande beräkningar inom flödesdynamik
  • Drivs av en nyfikenhet att utvecklas och lära
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Som person är du välorganiserad, lösningsfokuserad och driven, det är också viktigt att vara samarbetsvillig och kommunikativ.

För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. – Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Dennis Adolfsson, Process & Sales Application Manager, tel: 070 420 45 04.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan snarast!

Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss här: www.nordicwater.com/sv och www.sulzer.com/ 

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-14
  • Lund