Snabbfakta

    • Umeå

Kategorier:

Ansök senast: 2024-03-03

Deltidsjobb som kontorsassistent till ALTEN Umeå

Publicerad 2024-02-05

Nu söker ALTEN Umeå en teknikstudent som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna! 

Vi söker dig som är driven, engagerad, hjälpsam och prestigelös. Du har lätt för att lära känna nya människor och har inga problem med att sköta vissa ärenden per telefon. Du gillar ordning och reda och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Vi ser att du kommer med egna ideér, tar egna initiativ och är bekväm med självständigt arbete. Personlig lämplighet är något vi kommer att lägga stor vikt vid under rekryteringsprocessen.

Som kontorsassistent kommer du bland annat att ha övergripande ansvar för kontorsrelaterade ärenden såsom abonnemang, passerkort, drift och skötsel, inköp av material för kök, kontor och tjänster, samt skötsel av kontor. Du kommer även stötta vår HR partner i organisering och genomförande av olika kund- och rekryteringsevenemang. 

Vi söker dig som:

  • Har läst ett eller två år på en teknisk högskole-/universitetsutbildning och som har några år kvar av utbildningen.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Har god datorvana och kan arbeta självständigt och flexibelt.
  • Trivs med att hantera många uppgifter samtidigt och kan lägga upp arbete ansvarsfullt.

Eftersom ditt arbete innebär kontakt med både interna såväl externa personer så är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administration. Tjänsten är en timanställning, du får själv fördela arbetstimmarna inom ramen av kontorstid. Startdatum är flexibelt men vi ser helst att du börjar vid terminsstart.

Om ALTEN

På ALTEN-kontoret i Umeå har vi en öppen och familjär miljö med individen i fokus. Teamet i Umeå består av 30 medarbetare där alla individer är sig själva och tillsammans skapar en prestigelös grupp. Som ny medlem i gruppen kommer du stöttas av kollegor och chefer som ser just dig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Gemenskapen bygger vi genom att vi hittar på aktiviteter så som, fredagsfrukost, kompetens AW:en, träning och festligheter.

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Luleå i norr. Våra ingenjörer utför projekt hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, flyg & försvar, energi, industri, offentlig sektor och Life Sciences.

Vi är kollektivt anslutna. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension, utbildningsbudget och försäkringar.

Vid frågor kan du kontakta Rebecca Malmborg, HR-partner, rebecca.malmborg@alten.seAnna Nejati, konsultchef, anna.nejati@alten.se eller Cecilia Adlén, konsultchef, cecilia.adlen@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!