Data Engineer

Publicerad 2023-01-12

Vi på Sigma Technology Cloud gör en ny satsning och behöver förstärka vårt team med fler Data Engineers!

Sigma Technology Cloud är ett modernt IT-konsultbolag med säte över hela Sverige och arbetar idag med hundratals kunder. Vi är topprankad inom Cloud consulting, och har ett tätt samarbete med Microsoft Azure och AWS, vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder med allt från utveckling av nya tjänster i molnet till att strategiskt hjälpa kunder att flytta till molnet!

För att stärka vårt partnerskap med våra kunder gör vi nu en satsning inom Data då vi ser ett utökat behov av att kunna fortsätta vägleda våra kunder till att bli ännu mer digitaliserade. Detta arbete innebär en mer data-driven organisation och därför söker vi nu fler Data Engineers!

Om rollen
Som Data Engineer hos oss på Sigma Technology Cloud kommer du att arbeta ute hos våra kunder med olika varierande projekt när Data är centralt. Arbetet kan bestå av insamling, analysering, utveckling och transformering av Data. Utöver din roll som konsult kommer du ingå i vårt interna kompetensnätverk inom Data där du tillsammans med ansvarig och kollegor kommer få vara med och bygga upp kunskap inom området.

Om dig
Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet från IT branschen och arbetat som Data Engineer i minst 3 år. Fördelaktigt är om du även arbetat i någon Cloud-baserad miljö som AWS, GCP eller Azure. Vidare är du tekniskt intresserad och har en passion för Data. Du gillar att dela med dig av din kunskap och trivs att jobba i team men kan också arbeta individuellt. Som person ser vi gärna att du är social, har lätt för skratt och tar stort ansvar.

Några tekniker, arbetsuppgifter och plattformar vi gärna ser att du har erfarenhet eller förståelse för är:

  • Design, utveckling samt underhåll av dataplattformar
  • Programmering inom Python och/eller Java
  • Databaser såsom SQL, NoSQL etc.
  • Cloudplattformarna AWS, Azure och/eller GCP
  • Goda kunskaper inom CI/CD automatisering och DevOps/Agile praxis.

Vad kan Sigma Technology Cloud erbjuda dig

Som konsultbolag är det viktigt att vara up-to date med det senaste som händer i marknaden, därför står kompetensutveckling högt upp på vår lista. Vi erbjuder kompetensutveckling till alla personer på olika sätt, i form av dedikerade timmar, utbildning, konferenser och individuell coachning. Detta speglar sig i vår kultur där vi skapat en lärande och inkluderande miljö.

Sigma Technology Cloud är ett familjärt bolag som garanterar dig en inspirerande och utvecklande tid där du kommer få arbeta med Sveriges bästa IT-konsulter. Vi är extremt stolta över den kultur vi skapat som bygger på passion, respekt och transparens och kommer göra allt för att få dina drömmar uppfyllda!

Kontakt

För mer information gå in på vår hemsida eller kontakta Emmy Vartiainen på emmy.vartiainen@sigmatechnology.com.

Liknande jobb: