Snabbfakta

    • Malmö
    • Perstorp
    • Helsingborg

Ansök senast: 2022-11-21

Continuous Improvement Engineer

Publicerad 2022-08-23

Continuous Improvement Engineer
Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda.

 

"Det som lockade mig med arbetet på Continuous Improvements avdelningen på Perstorp var främst möjligheten att få jobba med ständiga förbättringar inom en mängd olika områden på siten och att få arbeta med investeringsprojekt av ny utrustning och maskiner till fabrikerna.

De främsta fördelarna med att jobba på Perstorp är att få jobba väldigt mycket självständigt i ett team med väldigt hög kunskapsnivå samt den stora variationen av arbetsuppgifter. Att jobba på Perstorp är en fröjd då man ges stor möjlighet till utveckling på många olika områden."

- Martin Kattem, driftsäkerhetsingenjör 

 

Om tjänsten
Teamet Continuous Improvement består av fem ingenjörer och en tekniker som arbetar med förbättringsarbete på produktionssiten i Perstorp. De söker nu en ny kollega som ska leda större förbättringsprojekt med hjälp av metoder från Lean Six Sigma.

Utöver att leda projekt kommer du även att ansvara för att säkerställa potentialen i de förbättringsidéer och projekt som initieras, för att hjälpa siten att prioritera rätt. I arbetsuppgifterna ingår även att coacha organisationen, till stor del bestående av underhållspersonal och skiftgående operatörer i våra fabriker, i arbetet med ständiga förbättringar och vara drivande i utvecklandet av vår förbättringskultur.  

 

"Inom processbranschen är Perstorp en av de större aktörerna i Skåne. Här finns möjlighet att arbeta med alla enhetsoperationer för processteknik. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter inom många områden, både specialisering och ledarskap. 

För att lyckas i denna tjänst bör man trivas med att leda arbete och kunna arbeta självständigt. Ta nya initiativ till lösningar på problem och arbeta på alla nivåer inom företaget."

- Tony Persson, Continuous Improvement manager

 

Din profil
Vi söker dig som gillar utmaningar och är lösningsorienterad. Att vara självgående och samtidigt stimuleras av att samarbeta med andra ser vi som en förutsättning för att trivas med rollen. Du kommer att ha mycket kontakter med personer i stora delar av Perstorporganisationen. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt är ett krav.

Du har en ingenjörsutbildning och några års erfarenhet av förbättringsarbete/ledning inom processindustrin. Det är meriterande med utbildning och praktisk erfarenhet av Lean och/eller Six Sigma. Vissa delar av produktionen ställer krav på utbildning inom Fodersäkerhet och HACCP så har du detta är det också ett plus.

Att ta ansvar och göra rätt, att vi håller vad vi lovar och att vi ständigt vill göra bättre och smartare. Vi visar omtanke för varandra, för världen och leder med hjärtat. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din roll.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720-76 23 34, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 450 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor. Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-12
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-15
  • Gävle
  • Heltid