Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-04-29

Civilingenjör med intresse för programmering

Publicerad 2024-02-29

Är du på jakt efter jobbet där du kan bygga på och tillämpa dina teoretiska kunskaper och samtidigt få utlopp för dina stora tekniska intressen? Vi på Infotiv söker dig som tycker att mjukvaran och tekniken som bygger upp produkten är intressantare än produkten i sig, oavsett vilken aspekt i processen som triggar just dig.

Vilka är vi?

Som anställd hos oss på Infotiv är du del av en gemenskap som präglas av öppenhet och god sammanhållning där vi stöttar och hjälper varandra. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar alltid efter att erbjuda en god och attraktiv arbetsmiljö där du som medarbetare trivs och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi är anslutna till Almega och erbjuder kollektivavtal som ger dig som medarbetare trygghet och säkerhet i anställningen. Utöver detta erbjuder vi goda förmåner så som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension för att du ska ha det bra även i senare skeden i livet. I kombination med våra stora ramavtal och goda kundrelationer gör det att vi kan ha en långsiktig strategi, där vi tillsammans kan utveckla och bygga ditt CV genom rätt uppdragsbyten och kompetensutveckling. Hos oss kan du både testa nya saker och utvecklas samtidigt som du kan känna dig trygg i din anställning.

Våra ledord "varmt hjärta och skarp hjärna" är värderingar som genomsyrar hela företaget, vårt arbetssätt, vårt ledarskap och vår arbetsmiljö. Det varma hjärtat står för empati, tillit och samarbete, och det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig uppskattad, sedd och lyssnad på. Den skapa hjärnan står för kompetens och innovation, och vi värdesätter varje individs förmågor och kompetens genom att uppmuntra nytänkande, kreativitet och initiativtagande. Tillsammans är vi Infotiv.

Din framtida utmaning

Just nu ser vi ett stort behov av skickliga mjukvaruutvecklare som förstår både språket, komponenten och systemet. Göteborg bjuder på många komplexa äventyr i mjukvarubranschen, och vi på Infotiv har de rätta kanalerna till dem. Vi har lång erfarenhet av att förse våra medarbetare med verkligt utmanande uppdrag, där fokus ligger på teknologierna som möjliggör produktens framgång. Exempel på områden som bjuder på grymma utmaningar, utöver de uppenbara mjukvaru-uppdragen, är utveckling av olika typer av stödverktyg, integrationsflöden eller testsystem. Andra exempel är uppdrag inom cloud och containerisering, även om dessa ofta kräver en del tidigare erfarenhet.

Den du är idag  

Som person är du teknikintresserad och driven, och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång. Du är kreativ och nyfiken inför uppdragets behov och förstår vad det är som skapar värde i varje situation. Du tycker att det är spännande när allting inte är bestämt på förhand och sporras av att få sätta dig in i nya sammanhang. Du har fenomenal fingertoppskänsla och har förståelse för projektets behov, för att kunna hitta den rätta lösningen för att komma framåt. Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds.

Det är meriterande om du har sommarjobbat inom industrin, framför allt inom R&D. Extra intressant är uppgifter kopplade till sensor fusion, tracking, signalbehandling eller mjukvaruutveckling.

Du har erfarenhet av följande:

  • Läst civilingenjörsprogram eller master med stor del programmering i kursplanen
  • Ett eller flera programmeringsspråk som du kan väl

Meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • Sensor fusion, mål-tracking, signalbehandling eller mjukvaruutveckling
  • Python- eller C++-programmering
  • Genomfört tekniska projekt vid sidan om studierna
  • Sommarjobb inom industrin

Ansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vår gemenskap på Infotiv så tycker vi att du ska ansöka till oss. Vi önskar höra mer om: 

  • Dina erfarenheter; vad du har gjort tidigare i livet och vad du önskar göra framöver
  • Vem du är utanför arbetet
  • Eventuellt några rader om vad som gör dig till just den du är

Låter detta intressant, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta konsultchef Michael Nilsson +46 76 000 39 60 eller rekryteringsansvarig Staffan Bernheim +46 70 964 72 02.

Fler jobb från Infotiv:

Liknande jobb:

  • Huskvarna
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-03
  • Umeå
Publicerad: 2024-03-17
  • Göteborg