Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Data och IT
 • Databasadministratörer
 • Systemutvecklare
 • Webbutvecklare
 • Embedded och hårdvara

Ansök senast: 2020-11-28

C hit alla Embeddedutvecklare!

Publicerad 2020-11-10

Om jobbet
Visst är det kul när saker bara fungerar! Du sitter i en bil, du håller en telefon i din hand eller kanske står du vid din nya, moderna diskmaskin. Nya funktioner blir installerade utan att du, som användare, ens märker att det sker. Du förstår dock omedelbart varför de kom till och hur de ska användas - och framförallt - hur de fungerar. Det gör vi med!

Kanske har du jobbat med mjukvaruutveckling och utvecklat funktioner som i exemplet ovan? I C eller C++? Har du måhända fastnat där du är just nu, men tycker ändå att dina uppgifter är kul. Hade det kanske varit kul att göra dem någon annanstans? Kanske hos AFRY? På vår enhet Connected Products brinner vi precis som du för inbyggda system och just nu saknar vi någon som dig, som kan hjälpa oss att lägga den allra sista pusselbiten i det stora pusslet.

Vem är du?
Hos oss får du utveckla och utvecklas (men håll dig gärna borta från att inveckla allt, även om det gärna får vara inbäddat). I bagaget har du ett examensbevis från din utbildning inom mjukvaruutveckling eller snarlikt. Du har ju redan börjat din karriär och har minst två års arbetslivserfarenhet av inbyggda system.

Eftersom du kan läsa den här texten högt så behärskar du svenska flytande. Du behärskar även engelska på samma nivå. Du gillar C och C++ och nu är det dags för oss att ses! Hör av dig till oss och berätta vad du vill göra, så får vi C vad vi tillsammans kan hitta på. Vi hörs väl snart?

På grund av rådande läge kring Covid-19 drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.

Sökord: C, C++, Embedded Linux, Java, Python, Agilt arbetssätt, mjukvaruutvecklare, inbyggda system.

Vi erbjuder
Det är varken förvånande eller någon hemlighet att vi erbjuder uppdrag inom de flesta, om inte alla, olika branscher och domäner i Stockholm. Vi kör projekt inom medicinteknik, fordon samt säkerhet och försvar, liksom telekom och många fler områden därtill. De som sitter i projekten och uppdragen har en enorm samlad kompetens, så det finns alltid någon att lära sig mer av, nästan oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi tycker att det är viktigt att inte fastna i ett uppdrag, utan ser alltid till att hålla ögonen på nästa delmål, vare sig det handlar om ett nytt uppdrag eller kanske att vara en del av nästa kompetensutvecklingsprojekt.

Och du, vi strävar efter att vara precis som alla våra medarbetare; modiga, hängivna lagspelare.

Skicka in din ansökan till oss så snart du kan, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor
För frågor om rekryteringsprocessen:
Frida Hörnquist, Rekryteringspartner, frida.hornquist@afry.com
Rebecka Gravås, Rekryteringspartner, rebecka.gravas@afry.com
Om rekryteringsprocessen: Vår rekryteringsprocess består av telefonavstämning, programmeringstest, 2-3 intervjuer (varav minst en där en/ett par av våra konsulter närvarar) samt referenstagning.

Liknande jobb

Publicerad: 2020-12-14
 • Stockholm
Publicerad: 2020-12-18
 • Gothenburg
Publicerad: 2020-12-18
 • Karlstad
 • Heltid