Snabbfakta

    • Åhus

Ansök senast: 2024-03-10

Byggprojektledare med inriktning VA till Malmberg Water

Publicerad 2024-02-06

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Byggprojektledare med inriktning VA

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut mest samhällskritiska funktioner!

Malmberg Water expanderar och söker en erfaren och driven projektledare med erfarenhet av byggbranschen. Som projektledare hos oss kommer du att spela en central roll i att leda och driva projekt från start till mål. Vi söker dig som vill vara en del av vår resa!

Som projektledare på Malmberg Water ansvarar du för projekt inom vattenrening på den svenska marknaden. Projekten kan variera i storlek mellan 50-200 Msek och kan vara i olika entreprenadutföranden.

 

Om oss

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot "We're Generation Zero."

www.malmberg.se

 

Vad kommer du att göra hos oss?

Projekt som bland annat är i gång nu:

         Kalmarsundsverket 420 Msek

         Ellös Avloppsreningsverk 175 Msek

         Henriksdals Reningsverk 200 Msek

För varje projekt sätts ett projektteam upp där du är ansvarig för projektet från uppstart till driftsättning och överlämning till kund. Du är ansvarig för att tidplanen hålls, leverans från projektteamet, samordning med både interna och externa parter och den ekonomiska delen.

Du förväntas ha förmågan att motivera, organisera och leda ditt projektteam mot uppsatta mål. Resdagar ingår i tjänsten och antalet är beroende av projektens geografiska placering.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Yngsjö eller från kontoret i Lund.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- Är erfaren inom byggbranschen med dokumenterad kompetens inom bygg/anläggningsprojekt. Meriterande är om du även har erfarenhet inom VA-branschen.

- Har erfarenhet inom Bas P/U.

- Har gedigen erfarenhet av att arbeta med planering, samordning, tidplaner och resurshantering.

- Besitter hög ekonomisk förståelse och är van att hantera ekonomiska aspekter av projekt.

- Är affärsmässig och har framgångsrikt hanterat olika frågor i avtal och projekt.

- Har erfarenhet av att driva och leda entreprenader, så som AB och ABT.

 

Vem är du?

Vi söker en person som är:

- Kommunikativ och kan uttrycka sig väl i tal och skrift i det svenska språket.

- Systematisk och trygg i förmågan att hantera utmaningar som kan uppstå under projektens gång.

- Erfaren som projektchef, produktionschef, platschef eller projektledare.

Varför Malmberg?

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss.

 

Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Nilsson projektchef, roger.nilsson@malmberg.se eller Alma Boklund rekryteringskoordinator, alma.boklund@malmberg.se

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-26
  • Stockholm
Publicerad: 2024-01-21
  • Helsingborg