Snabbfakta

  • Götebborg
  • Helsingborg
  • Karlstad
  • Malmö
  • Skövde
  • Stockholm
  • Vänersborg
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2023-01-27

Brandingenjör

Publicerad 2022-11-22

Välkommen till COWI, ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag inom Samhällsbyggnad, Industri och Fastighet & Byggnad!  Vi växer i hela Sverige och söker nu Brandingenjörer till vårt Brand-team.  Lockas du av att påverka och få vara med att bygga vidare när vi expanderar? Hos oss finns det stora möjligheter till det!
 
Teknikområde Brand inom COWI består av ett 70-tal ingenjörer i Danmark, Norge och Sverige. Den svenska verksamheten är idag baserad i Göteborg och har målsättningen att växa. Samarbete sker internt tätt med våra kollegor inom Riskhantering samt alla övriga discipliner inom bygg, industri och infrastruktur/samhällsbyggnad. Vi arbetar i spännande, multidisciplinära projekt där du arbetar självständigt inom dina expertområden inom Brand, samtidigt som du samarbetar med duktiga kollegor inom andra discipliner. Många av våra projekt finns i Sverige, men vi arbetar även med skandinaviska och internationella projekt. 
 
Vårt huvudkontor ligger i centrala Göteborg i helt nybyggda Platinan där vi är cirka 500 anställda. Totalt i den svenska koncernen inklusive våra dotterbolag är vi drygt 1 000 medarbetare. Hos oss omges du av massor med fantastisk kompetens och framför allt riktigt trevliga kollegor. Vi har kontor på ytterligare 11 orter i Sverige och du kan utgå ifrån det som ligger närmast din bostadsort.

Varför COWI?
Att vara en del av COWI-gemenskapen erbjuder mer än bara konkurrenskraftiga villkor. Vi tar hand om våra medarbetare. Vi är ett stiftelse- och personalägt företag där du har möjlighet att bli delägare. Du erbjuds utvecklingsmöjligheter genom vårt egenutvecklade utbildningsprogram COWI Academy med nätverkande över hela företaget, ett fördelaktigt förmånspaket och individuell utvecklingsplan genom vårt karriärsystem.

Vi vill ge dig som medarbetare en arbetsplats att växa på med fokus på gemenskap, teknisk utveckling och möjlighet att påverka branschen. Våra grundvärderingar fundamenteras av tillit, teknisk kompetens, engagemang och gemenskap. Vår stora vision och målbild är i dagsläget den stora gröna omställningen.
 
Låter detta spännande?
Det hoppas vi! Allt vi behöver av dig är att du laddar upp ditt CV i länken nedan. Vi hanterar ansökningarna löpande, så skicka gärna in ditt CV snarast.
För frågor om tjänsten kontakta gärna Lena Bergön, Project Director Fire Safety på 010 - 850 16 54/lnbe@cowi.com. Undrar du något om rekryteringsprocessen hör av dig till rekryteringspartner Sarah Wallentin på 010 – 850 11 20/srwa@cowi.com.

Läs gärna mer om COWI på www.cowi.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-23
 • Varberg
 • Heltid