Snabbfakta

  • Åhus

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-06

Automationsingenjör till Malmberg Energy

Publicerad 2024-06-10

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vad kommer du att göra hos oss?

Detta är en mångfacetterad roll där du designar, programmerar och underhåller automatiserade system och processer, du ansvarar för designspecifikationer och andra dokument. Rollen innebär att arbeta med Malmbergs lösningar och tjänster för produkter och processanläggningar inom Geoenergi och/eller Biogas. Du är med i allt från utredning och förstudier, dimensionering, projektering, besiktningar och funktionsbeskrivningar till idrifttagning av anläggningen. Du kommer att vara en del i teknikavdelningen där du ansvarar för automation.

 

Du utgår från huvudkontoret i Yngsjö, nära Åhus

 

Rollen och Kvalifikationer

 • Du har några, ca 2–5, års erfarenhet av liknande arbete som automationsingenjör

 • Programmering Siemens PLC, processindustri och granskningar av underlag så väl som samordning med andra roller i projekten.

 • HMI- Programmering

 • Fjärraccess till Malmbergs lösningar

 • Support för Elkonstruktion

 • Support till eftermarknad och sälj

 • Du är en person med tekniskt intresse som kan hantera både detaljer och helhet

 • Du är snabbtänkt, flexibel och driven.

 • Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på engelska och svenska.

 • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i projektform.

Varför börja på Malmberg?

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen. Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vi uppmuntrar egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Läs mer på vår hemsida!

www.malmberg.se

Sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta teknikchef Mikael Scott, mikael.scott@malmberg.se eller rekryteringskoordinator Alma Boklund, alma.boklund@malmberg.se

Är du vår nya kollega? Tveka inte på att söka!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi vill informera om att vi är på semester under veckorna 29-31 och kommer därför inte att kunna ge någon återkoppling under denna period. Vi är tillbaka vecka 32 och ser fram emot att hjälpa dig då. Tack för din förståelse!

Sista ansökningsdag: 2024-08-06

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb: