Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Automation
 • Chefer och ledare
 • Data och IT
 • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-11-15

Automationsingenjör med ledarambitioner till Stockholm

Publicerad 2021-10-15

Acobia är en integratör av intelligens inom Smart Industri, Smart Infrastruktur och Smarta Fastigheter. Vi integrerar människa, maskin, och organisation för att utveckla våra kunders verksamhet och affär. Nu letar vi efter en automationsingenjör som vill bli en del av vårt härliga team i Stockholm!

Vi letar efter dig som vill vara med på vår resa, där vi går ifrån att ha varit en systemintegratör till att bli Integrators of Intelligence. Här brinner vi för att integrera mänsklig intelligens, teknik och samhälle för att skapa en smartare och mer upp- och ihopkopplad värld!

Din vardag kan bli; Händelserik, varierande och utvecklande! Som automationsingenjör kommer du här att arbeta i ett team i en etablerad kundrelation där vi ses som en kompetent och tekniskt riggad aktör, som vi givetvis ser att du bygger vidare på. Du erbjuds varierande uppdrag mot samma kund där du får snabb feedback. Du får vara med och bidra till Stockholms mobilitet och vara med på vår resa mot ett smart och hållbart samhälle

För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas mot en ledarroll på sikt.
Du och teamet ansvarar tillsammans för att vi levererar det vi lovat i rätt tid, med rätt kvalitetskrav till rätt budget. Storleken på uppdragen kan variera.

Eftersom nästan all vår utveckling sker tillsammans med andra – både kunder; oss som arbetar på Acobia eller våra spännande partners - skapar vi tillsammans en härlig arbetsmiljö och stöttande kultur, ett öppet förhållningssätt och genuin omtanke om varandra – något vi är mycket stolta över.

Är detta du ✨; Vi letar efter dig som är strukturerad i din natur samt brinner för att hitta nya lösningar för kund och gillar att vara "ute" där det händer. Du har en positiv och öppen framtoning och är en prestigelös lagspelare som får saker och ting att hända, gärna i team där ni tillsammans delar kunskap och erfarenheter.

Önskelistan vad gäller erfarenhet och kvalifikationer skulle kunna beskrivas enligt följande : 
 • Tidigare erfarenhet av rollen som automationsingenjör med PLC-programmering
 • Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar B-körkort
 • Svenskt medborgarskap är ett krav beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.
Då erbjuder Acobia dig; Ett sammanhang där samarbete, ansvarstagande och nytänkande värdesätts och där du får möjlighet att påverka tack vare både korta beslutsvägar och en företagskultur med entreprenörsdriv. Som medarbetare på Acobia får du ta del av en organisation som brinner för att hjälpa andra och vi skapar tillsammans en härlig arbetsmiljö. För oss är nyfikenhet och ett brinnande teknikintresse viktigt liksom att skapa en sund och bra balans mellan privat- och arbetsliv.

Acobia skapar intelligenta styr- och övervakningssystem. Våra lösningar är framtagna för de kunder som har höga krav och behov av integrationer, styrning, övervakning och automatisering i sina anläggningar. Lösningarna används bland annat i processtyrning inom, läkemedel, livsmedel, drivmedel, trafik, spår, fastighet och maskinstyrning. En stor variation som omfattar allt från energieffektivisering, drift och underhåll. 

Vi är idag 75 skickliga, inspirerande och framförallt; väldigt varma och hjälpsamma kollegor som arbetar inhouse i våra projekt. Vi värdesätter alla en starkt samhörighet och gemenskap när tre dagar i veckan samlas på våra fyra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Larvik i Norge.

Placeringsort; Stockholm

Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor, kontakta mig, Talent Acquisition Specialist, Sara Rensfeldt på sara.rensfeldt@acobia.se och/eller sänd din ansökan till rekrytering@acobia.se

Liknande jobb

Publicerad: 2021-09-22
 • Stockholm
Publicerad: 2021-10-15
 • Stockholm
 • Heltid