Snabbfakta

    • Jönköping
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Samhällsbyggnad

Ansök senast: 2022-08-28

Arbetsmiljöingenjör till Previa AB i Jönköping

Publicerad 2022-07-06

arbetsbeskrivning.

Har du ett starkt engagemang och är kunnig i arbetsmiljöfrågor? Är du intresserad av att jobba i en konsulterande och rådgivande roll där du får möjlighet att utveckla olika kunders arbetsmiljöarbete? Trivs du i en kundnära roll där du får skapa och bygga relationer? 

Previa söker en engagerad och driven arbetsmiljöingenjör som ska arbeta med arbetsmiljöförbättringar hos  kunder runt om i Småland. Som arbetsmiljöingenjör hos Previa kommer du med din specialistkompetens svara för ett helhetsperspektiv på den tekniska arbetsmiljön till kunder inom både offentliga och privata sektorn. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande roll där både personlig och professionell utveckling uppmuntras.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du har minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet, gärna inom branschen. Du har goda IT-kunskaper och är van att administrera rapporter. 

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av mätning, kartläggning och riskbedömning samt goda kunskaper inom SAM (systematisk arbetsmiljöarbete). Vi ser gärna att du är van vid att hålla i utbildningar.

Som person är du social, prestigelös och har ett flexibelt arbetssätt. Du är målmedveten och har en god förmåga att prioritera samt hantera flera arbetsuppgifter på samma gång. För att lyckas i ditt uppdrag är det också viktigt att du är engagerad och känner ansvar, samt tar kontakter och initiativ.

Du är pedagogisk och tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt för att ta eget initiativ, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Då arbetet innebär resor är det ett krav att du har körkort.

ansvarsområde.

Som arbetsmiljöingenjör hos Previa har du eget ansvar över dina kunduppdrag. Det är en konsulterande/rådgivande roll som bygger på samarbete med personal från andra delar av företaget (exempelvis läkare, företagssköterskor, fysioterapeuter etc). Du kommer att arbeta direkt mot kund och hantera hela processen med allt från identifiering och offertarbete, till analys/utredning, genomförande samt avslut med fakturering och uppföljning.

Resor förekommer regelbundet eftersom kunderna befinner sig runt om i hela Småland. 

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Rådgivning och stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
  • Tekniska mätningar, kartläggning och riskbedömning inom exv buller, vibration, belysning, inneklimat och kemikalier
  • Utvärdering av resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
  • Utbildningar samt chefsrådgivning
  • Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund

ansökan.

Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-28. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.
 
I denna rekrytering samarbetar Previa AB med Randstad. Vid frågor går det bra att kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, emma.forsman@randstad.se

Liknande jobb