Snabbfakta

    • Dalarna
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-18

Arbetsledare Väg och anläggning Bergslagen - Dalarna

Publicerad 2024-06-25

Inom Skanska Väg och anläggning Mellansverige bedrivs olika mark-, vatten och avlopp-, energi-, och anläggningsprojekt åt kommun, stat och näringsliv. Regionen ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Uppsala, Östergötland, Sörmland och Bergslagen (Örebro, Västmanland och Dalarna). Regionen har idag ca 200 medarbetare.

Distrikt Bergslagen består idag av ca 55 medarbetare med omsättning om ca 250 miljoner. Tillsammans med våra kunder inom stat, kommun och privat näringsliv genomför vi många lyckade projekt. Distriktet har även ett nära samarbete och genomför projekt med både BoKlok och Skanska Hus.

Vi jobbar som ett lag och oavsett vilken roll du har, så delar vi det gemensamma målet om att vi bygger med kvalitet, skapar mervärden för våra kunder och vi har roligt på vägen dit! Med ljus och lykta söker vi nu en driven och motiverad arbetsledare som är intresserad av produktion och teknik samt sin egen, såväl som andras, utveckling. Kan det vara dig vi söker?

I rollen kommer att du huvudsakligen att arbeta inom Dalarnas geografi.

Vill du vara med det händer?

I rollen som arbetsledare hos oss har du ansvaret, att tillsammans med produktionschefen, leda och styra den dagliga produktionen i något av våra projekt. Fokus är att uppnå uppsatta mål gällande lönsamhet, produktivitet, kvalitet, säkerhet och hållbarhet genom ett nära samarbeten med underentreprenörer, beställare och leverantörer. Eftersom en stor del av arbetet handlar om samordning och planering, krävs det att du är en strukturerad, engagerad och lösningsorienterad person som är duktig på att hitta det bästa för projektet. Du trivs med att arbeta i en utpräglad projektmiljö där mycket händer omkring dig och tycker projekt är viktigare än geografi.

Kvalifikationer

Är du den vi söker?

Förutom teknisk kompetens inom mark- och VA-området, är det av stor betydelse att du har goda ledarskapsegenskaper. Som en av ledarna i projektet är det en prioriterad uppgift att säkerställa en hög produktivitet genom att motivera ditt team att nå gemensamma mål.

Vi ser gärna att du, som lägst, har en gymnasieutbildning i grunden, t ex gymnasieingenjör. Men det är meriterande om du har en universitets eller högskoleutbildning, alternativt yrkeshögskoleutbildning. Utöver detta har du även en längre erfarenhet av en arbetsledande funktion inom väg och anläggning.

I denna roll är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt att du har grundläggande kunskaper i engelska.

Intresserad?

Ansök med ditt CV och personliga brev, senast den 18 augusti.

Annonsen kommer ligga kvar över sommarsemestern och urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Christer Danielsson på telefon 010-449 21 22 eller Projektchef Dalarna Magnus Asplund på telefon 010-448 35 75.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb: