Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-07-29

Arbetsledare masshantering Väg och anläggning region Special – Malmö

Publicerad 2024-06-19

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt avancerade maskiner.

Nu söker vi arbetsledare till vår verksamhet Masshantering Malmö!

Affärsinriktad arbetsledare inom masshantering

Skanska genomför en mängd projekt. Uppschaktade massor från projekten återvinns i allt högre grad och det kallar vi för masshantering. Vi har idag en utvecklad verksamhet som är redo för att ta ytterligare steg såväl affärs- som effektivitetsmässigt. Det är här du kommer in som spindeln i nätet.

Tillsammans med våra kunder inom främst Skanska Väg och anläggning hjälper du dem att öka sin konkurrenskraft genom bra affärer med kvalitet. Resultatet av ditt arbete blir en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra kunder och leverantörer.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

 • Bistå, offerera och genomföra affärer med våra kunder och samarbetspartners
 • Ansvara för styrning av den dagliga produktionen genom att leda och fördela arbetet
 • Säkerställa att interna och externa riktlinjer, lagar och bestämmelser följs
 • Ansvarar löpande för massor och material som hanteras på våra anläggningar samt för provtagning och klassning
 • Säkerställa egenkontroll och dokumentation enligt arbetsplatsens rutiner samt enligt gällande tillstånd

Säkerheten är viktig för oss på Skanska. Vi har därför ett högt satt mål – noll arbetsplatsolyckor. För att nå målet genomsyras arbetet av bra planering, arbetsberedningar, kommunikation samt riskinventering. Vi tycker att det är en självklarhet att våra medarbetare ska komma hem friska och oskadda från arbetet.

Är du den vi söker?
För att trivas hos oss är det viktigt att du får energi av att lösa kundens problem genom din lokalkännedom och driv i att skapa affärer. Du uppskattar att ha många bollar i luften och lägger stor vikt vid hög leveranssäkerhet. Tycker du dessutom om att arbeta med stora maskiner så är detta stället för dig.

Du blir spindeln i nätet på våra anläggningar och vi söker dig som har kompetensen att bedöma vad olika massor kan användas till och hur de kan förädlas på bästa sätt. Som person är du driven och får saker att hända. Du trivs i en tjänst där utveckling och uppföljning av verksamheten är en viktig del av tjänsten.

Denna tjänst kräver en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Du har minst två års erfarenhet från en arbetsledande roll inom produktion från anläggningsbranschen och framför allt ett intresse av att förädla och återanvända massor.

För den här rollen behöver du, förutom erfarenhet som arbetsledare:

 • B-körkort
 • God svenska i tal och skrift
 • Grundläggande datorkunskaper

Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Sista ansökningsdag är 29 juli och vi kommer gå igenom ansökningarna i början av augusti.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår distriktschef Johan Dahlberg på telefon 010-4488307.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb:

 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2024-07-04
 • Umeå