Snabbfakta

    • Oxelösund
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-18

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Oxelösund

Publicerad 2024-06-27

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

Nu behöver vi förstärka vårt team inom beläggning i Södermanland och söker

Engagerad arbetsledare med passion för asfalt och mark

Du kommer arbeta nära produktionschef och tillsammans ansvarar ni för att planera och leda vår produktionsverksamhet inom asfaltutläggning och mindre markarbeten. Stort fokus ligger på säkerheten och du har ett ansvar för att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt, med en god marginal.

Dina arbetsuppgifter är varierande och växlar mellan praktiskt arbete ute och mer administrativa sysslor. Arbetsuppgifterna inkluderar produktionsplanering, ekonomistyrning, ledning av UE och personal, inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Delaktighet i arbetet med utveckling, kvalitet, miljö, och arbetsmiljö är en viktig och självklar del av ditt arbete.

Du är en beslutsam lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, positiv och ansvarstagande person. Du har ett tydligt ledarskap och har lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna. Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut och ansvar då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

Du har också:

  • Någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna med väg- och anläggningsinriktning eller motsvarande, alternativt motsvarande arbetserfarenhet
  • Goda datakunskaper och erfarenhet av Office-programmen samt viss kunskap om affärssystem, som tex C7
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen är meriterande.

Vi behöver din ansökan senast 18 augusti!

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Marcus Jarlö på 070-601 52 67.

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-04
  • Göteborg
Publicerad: 2024-04-03
  • Stockholm
  • Heltid