Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2023-04-21

Är du vårnästa stjärna inom DevOps?

Publicerad 2022-11-22

Sigma Technology IT Infra AB växer så det knakar och vi ser en stor efterfrågan hos våra kunder på kompetens inom DevOps. Oavsett om du kallar dig DevOps-engineer, DevOps-konsult, eller något annat trevligt så är vi förmodligen precis den arbetsgivare du söker! Vi har öppningar både för dig som är mer senior inom DevOps och för dig som hittills bara har ett fåtal års erfarenhet inom området. Du får gärna berätta för oss redan i din ansökan om du är intresserad av att tillexempel leda ett DevOps-team eller om du befinner lite mer i början av din karriär.

IT Infra är ett av bolagen inom Sigma Technology Group och vi har gedigen kompetens inom IT-infrastruktur. Sigma Technology har många kunder inom branscher som till exempel försvaret, offentlig sektor, medtech, finans, fintech, bank, spel, logistik och telecom.

Du kommer att arbeta som en integrerad del i våra kunders team för att garantera säkerhet, prestanda, automatisering av infrastruktur och skalbarhet.

Baskunskaper

För att bli framgångsrik i de olika rollerna vi söker tror vi att du bockar av ett flertal av dessa önskemål från vår sida:

 • Är duktig på programmering eller scriptning
 • Har kompetens och erfarenhet av Linux och/eller Windows
 • Har erfarenhet från flera av de stora molnplattformarna som Azure, AWS och Google Cloud
 • Har erfarenhet av olika arbetssätt kopplat till DevOps, som agilt arbetssätt
 • Har erfarenhet av exempelvis Kubernetes, Docker, OpenShift, Powershell, SCCM/Intune


Du blir en del av ett team som tillsammans driver och vidareutvecklar DevOps-baserade arbetssätt och medverkar i både projekt och förvaltningar. Det är en stor fördel om du trivs både med planerande och koordinerande arbetsuppgifter och mer operativt arbete i systemen och plattformarna.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
 • Som person har du en analytisk förmåga, lätt att lära och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
 • Du har fallenhet för att se helheten men kan också grotta ner dig i detaljer när så behövs.
 • Vi tror också att du har en god social kompetens och är duktig på att kommunicera både internt och externt med andra människor.
 • För att underlätta kommunikationen är det bra om du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.
Vi erbjuder

Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022). Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-18
 • Helsingborg
 • Heltid
 • Göteborg
 • Heltid