Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2024-02-29

ALTEN Industry - Fullstack .NET-utvecklare Stockholm

Publicerad 2024-01-26

Vi på ALTEN i Stockholm söker efter dig som är mjukvaruutvecklare och som vill följa med på vår resan och bidra med din kompetens!

Vad vi erbjuder

Brinner du för den senaste tekniken, har en bakgrund inom systemutveckling och samtidigt tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet? Då är ALTEN något för dig. Tillsammans med några av Sveriges ledande företag skapar vi teknik för framtiden!

Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.  

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Är du den vi söker?

Vi söker just nu efter skickliga Fullstack .NET-utvecklare till vårt IT-team i Stockholm. För att passa i vårt team ser vi att du är en lagspelare och en öppensinnad problemlösare – ivrig att lära dig och tycker om att dela din kunskap med dina kollegor.

Krav för tjänsten:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom C#/.NET
  • Javascript (Angular eller React)
  • Cloud (Microsoft Azure eller AWS)

Meriterande är om du även har erfarenhet av Microservices, CI/CD, Jenkins, Docker eller Python . Vi värderar samarbete, kreativitet och kontinuerligt lärande. Har du en positiv attityd och en vilja att lära? Då vill vi höra från dig!

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.  

ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.  

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

 

Liknande jobb: