Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2024-02-25

ALTEN i Linköping söker konstruktörer!

Publicerad 2024-02-05

Är du konstruktör och redo för nästa utmaning i din karriär? Just nu söker vi fler konstruktörer med erfarenhet av CREO till våra in-house team samt kunder i Linköping!

ALTEN i Linköping växer så det knakar – nu söker vi fler ingenjörer inom konstruktion som vill vara en del av våra härliga team. Idag har vi tre team in-house med olika fokus och arbetsområden men alla med ett lika stort sinne för teknik och viljan att ha kul tillsammans. Som konstruktör ser vi att du har en god förmåga att vara självgående och agera affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande i att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

Som konsult på ALTEN har du möjlighet att arbeta med utmanande och spännande projekt hos någon av våra spännande kunder i Linköpingsregionen.

  • Tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.
  • Coachande ledarskap.
  • Möjligheten att arbeta inom diverse branscher våra kunder är verksamma inom.
  • Personlig utbildningsbudget, för interna eller externa kurser

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet:

  • Minst kandidatexamen inom exempelvis maskinteknik, design eller produktutveckling.
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Erfarenhet av att arbeta i antigen CREO / CATIA / NX / SOLIDWORKS / AUTODESK INVENTOR 

Svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll enligt FMVs riktlinjer är ett krav för tjänsten.

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Liknande jobb: