Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2024-02-25

Junior Affärsutvecklare till Compleo CS Nordic i Malmö

Publicerad 2024-02-05

En roll för dig som vill förbättra laddupplevelsen för våra kunder och bli en del i utvecklingen av våra tjänster!

Kärt barn har många namn, och här är inte titeln det viktigaste utan vad du kommer att få göra och bidra till här hos oss! Vår affärsidé är klar – att göra eldrift till det enklaste och mest naturliga transportsättet genom att utveckla avancerad hårdvara och mjukvara för laddning. Hos Compleo blir du en del av en nyskapande rörelse som banade vägen för elbilsladdning redan innan det var mainstream. Nu vill vi ta nästa steg och söker en passionerad Affärsutvecklare för att vara med oss på resan. Är du en person med tekniskt intresse, nyfikenhet och initiativ? Då är det dig vi söker!

Som Junior Affärsutvecklare…

får du ta dig an en helt ny roll! Den innehåller många spännande och viktiga delar, sprungna ur ett tydligt behov här hos oss. Det innebär att du får vara med och skapa rollen från grunden och göra den till din. Vidare blir du en del av en nyckelbransch inom hållbar teknik, där tillväxtmöjligheterna är stora för såväl oss som dig. Marknaden är föränderlig och här blir du en del av en dynamisk arbetsmiljö där tekniken och vi som bolag och medarbetare ständigt utvecklas.

Du är med och utvecklar våra affärer och är delaktig i hela processen, från uppstart av projekt till genomförande. Du får driva en del viktiga områden hos oss:

 • Produktutveckling och Innovation: Var en del av produktutvecklingen och innovation genom att vara lyhörd för marknadens behov inom förändringar i både mjukvara och hårdvara. Ditt inflytande sträcker sig över hela processen, och du för dialogen med vårt huvudkontor i Tyskland där dessa förändringar implementeras.

 • Marknadsanalys: Genomföra marknadsanalyser med fokus på nordiska behov, skapa beslutsunderlag som är med och formar våra strategier för att navigera i en marknad i ständig förändring. Genom att förstå krav, lagar, regler och kunders behov skapar du kunskap och underlag till oss att fatta rätt beslut.

 • Utbildning: Du skapar utbildningsmaterial och för vidare kunskapen externt. Genom digitala plattformar och möten på plats hos kunden blir du den som delar kunskapen vidare. Oavsett om det gäller hårdvara eller mjukvara är det din förmåga till kunskapsöverföring som gör skillnaden.

 • Framgångsrika Samarbeten: Du utvärderar våra samarbetspartners för att driva igenom våra strategier kopplat till mjukvara och transaktioner. Genom dokumentation och proaktivt stöd till kunder och kollegor ser du till att vi håller oss i framkant inom branschen.

Vi letar efter dig som…

 • Har en eftergymnasial utbildning som är relevant för rollen

 • Vidare har du minst ett par års erfarenhet från yrkeslivet

 • Ditt tekniska intresse är starkt och är du inte redan påläst och kan det mesta om elbilar och laddare, så sätter du dig mer än gärna in i det då det helt är i linje med dina intressen

 • Du arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska och dina engelskkunskaper är mycket goda

 • Du har god systemvana och kan enkelt lära dig nya verktyg och plattformar

 • Du innehar B-körkort

Din personlighet…

är viktig för att du ska både lyckas och trivas i rollen! Du har förmågan att bygga goda relationer med både kollegor, kunder och partners. Vidare är du en problemlösare som med eget driv och ansvar når de mål som satts upp. Du är analytiskt och kan skapa ordning i komplexa arbetsuppgifter för att sedan presentera dessa vidare på ett pedagogiskt sätt. Hos oss är det viktigt med prestigelöshet och att man kavlar upp ärmarna och stöttar där det behövs för att passa in i vårt drivna och härliga gäng!

Vi på Compleo CS Nordic…

är ett gäng på 14 personer som driver omställningen mot en grönare framtid! Beläget i Malmö, är Compleo CS Nordic en banbrytare inom hållbar mobilitet sedan 2009. Med över 170 patentfamiljer är vi dedikerade till att forma framtidens elbilsladdning. Vi strävar ständigt efter att förbättra tekniken för hållbar mobilitet och vår laddningsteknik utgör gränssnittet mellan mobilitet och en decentraliserad energivärld. Vår passion för elektrisk mobilitet syns i varje aspekt av vår verksamhet.

Sedan 2023 är vi också en del av något större sedan vi köptes upp av Kostal Group. Med rötterna i Tyskland har Kostal Group varit en drivkraft inom teknik och elektronik sedan 1912. På Kostal strävar vi efter att skapa lösningar som inte bara möter dagens krav utan också formar morgondagens standarder. Genom att förena teknik och innovation skapar vi produkter och tjänster som driver samhällsutvecklingen framåt.

För att läsa mer om oss på Compleo och Kostal besök gärna våra hemsidor https://www.compleo-charging.com/en/ och www.kostal.com/en-gb/

För att söka tjänsten… 

är du varmt välkommen att skicka din CV alternativt LinkedIn URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 25/2 2024. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Compleo CS Nordic med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Compleo CS Nordic  

Omfattning: Heltid  

Start: Enligt överenskommelse