Snabbfakta

    • Sundsvall
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2024-10-25

Affärsenhetschef till Eitech

Publicerad 2024-08-26

Vill du ha chansen att driva en Affärsenhet med stor frihet och ta en aktiv roll i den digitala energiomställningen? Är du social och trivs med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö? Då är detta jobb för dig!

Om tjänsten
I rollen som Affärsenhetschef hos Eitech i Sundsvall kommer du att vara entreprenören som har det övergripande ansvaret för enhetens resultat. Du kommer att driva dina affärer och med hjälp av ditt team säkerställa leveranser med hög kvalitet.

Du kommer tillsammans med dina ca 50 medarbetare verka för goda relationer med beställare och andra intressenter i de olika projekten. Du skall vidare samverka med andra avdelningar inom koncernen och arbeta för ökad tydlighet, gemensamma begrepp och rutiner.

Du har arbetsmiljö- och personalansvar för din Affärsenhet. Med arbetsuppgifter såsom systematiskt arbetsmiljöarbete, lönerevision och kompetensutveckling.

Du rapporterar till Regionchef och ingår i ledningsgruppen för Region Nord.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för samarbete med andra människor och har en stark vilja att utveckla dina medarbetare. Du har en entreprenörsanda men vill samtidigt tillhöra en större organisation. Vi ser att du besitter nedan egenskaper:

- Engagerad, självgående och ansvarstagande
- Resultatorienterad med analytisk förmåga
- Utmärkt social kompetens och pedagogisk förmåga
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
- Förmåga att inspirera och leda andra med goda ledaregenskaper
Meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eitech AB med Poolia. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Poolias rekryteringskonsult Pär Jonsson, på par.jonsson@poolia.se eller på 076-869 47 56

Om verksamheten
DETTA ERBJUDER VI
Ett varierande arbete i en växande organisation där du har möjlighet att utvecklas.
En roll nära verksamheten där du har möjlighet att påverka.
Ett fantastiskt team där stöttning alltid finns nära tillhands.
Goda anställningsvillkor, förmåner och aktieägarprogram.
Vi tror på en balans mellan arbete och fritid.

OM FÖRETAGET
Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhället och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 850 medarbetare fördelade på tre bolag; Eitech AB, Eitech Electro AB och Eitech Special Projects AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 90 000 anställda runtom i världen. https://www.eitech.se/

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-09-05
  • Borlänge
  • Heltid
Publicerad: 2024-09-11
  • Sandviken
  • Heltid
Publicerad: 2024-09-10
  • Borlänge
  • Heltid