Karriärstips

Vi söker er som vill vara med och bidra och påverka förändring!

Under 2018 kommer FEN att ha en Advisory Board for equality, som löpande under året kommer vara involverade (fyra fysiska träffar) i det strategiska arbetet med FEN. En person är redan tillsatt och nu letar vi efter fyra kvinnor med ingenjörsbakgrund som vill vara med och bidra och som brinner för jämställdhetsfrågan samt möjligheten att ge fler ingenjörskvinnor verktyg till personlig utveckling. Din bakgrund kan vara allt ifrån styrelsemedlem på stort svensk ingenjörsföretag till specialist på det mindre bolaget. 

Female Engineer Network
FEN är nätverket där landets ingenjörskvinnor inhämtar motivation och inspiration i vardagen. FEN är en av de satsningar som Ingenjörsjobb drivit de senaste åren i syfte att ge medlemmarna den där extra energin i vardagen, de där extra verktygen i yrkesrollen eller bara möjligheten att nätverka med likasinnade.

Målet är att FEN ska vara en naturlig del i den yrkesverksamme ingenjörskvinnans vardag. Om det så är för ett socialt eller kompetenshöjande syfte. För att kunna erbjuda bra värde till våra medlemmar letar vi nu efter fem engagerade personer som kan hjälpa oss att lyfta nätverket genom att bidra med kunskap och erfarenhet.

Advisory Board
Som en av fem utvalda medlemmar i FENs Advisory Board 2018 hoppas vi att du ska bidra med din kompetens, dina erfarenheter, ditt nätverk och ditt engagemang i syftet att göra det vi kan för att stärka nätverket och dess värde för att på sikt få ett mer jämställt ingenjörssverige.

Åtagande

  • 4st fysiska träffar/strategimöten - halvdagar
    (februari, april, september, november)
  • Medverkan på 1st event
    (Inspirationskväll Stockholm, Göteborg eller Malmö)
  • Aktivt arbeta för att dela FEN via sin Linkedin/sociala medier
  • Finnas tillgänglig som bollplank via mail/telefon

Nätverkets utveckling
De fem medlemmarna kommer att väljas med omsorg utifrån bland annat kompetens, erfarenhet och engagemang i frågan. Tanken är att skapa en Advisory Board med bred expertis och olika kompetenser som alla kan bidra till nätverkets utveckling. Advisory board agerar bollplank, rådgivare och kritisk granskare till strategi- och innehållsarbetet gällande FEN. Verkställande av de beslut som fattas tillsammans med Advisory Board kommer att utföras av projektledaren för FEN om inget annat bestäms.

Ersättning
Som medlem i Advisory Board ersätts du enligt följande:

• Arvode

• Resor

• Avslutningsmiddag

• Diplom/intyg

• Övriga förmåner

Ansökan
Är du själv eller känner du någon som kan vara en tillgång? Maila oss till fen@ingenjorsjobb.se. Märk mailet till Advisory Board. Skriv gärna några rader om vad du kan bidra med och varför du brinner för frågan.

Här hittar du samtliga lediga ingenjörstjänster