Karriärstips

Internationella kvinnodagen

Eftersom det är internationella kvinnodagen idag vill vi hylla alla kvinnor där ute. Då vårt nätverk Female Engineer Network brinner lite extra för att inspirera och motivera kvinnliga ingenjörer runt om i landet vill vi såklart fira detta med något alldeles extra. Från och med idag har alla blivande/yrkesverksamma ingenjörskvinnor chansen att få synas på FENs facebooksida för att öka sina chanser på arbetsmarknaden.

Först ut som "Dagens sökande"
Regina Hansson (tipsad av pappa Anders)

"Hej!
Jag är en stolt fyrbarnsfar i norra Skåne som skulle bli glad om min äldsta dotter Regina, som studerar i Linköping, fick sommarjobb i Skåne så att jag får träffa henne lite oftare. Anställer ni henne får ni en självständig och nyfiken person som har lätt för att ta till sig ny kunskap. Hon är öppen för människor från andra kulturer och har i sina tidigare studier besökt både Frankrike, Indien och Tanzania.
Regina är en glad och energisk andraårsstudent på Linköpings Tekniska Högskola (Y-linjen: Teknisk Fysik och Elektroteknik, med fransk inriktning). Hon tycker om problemlösningar, matte, programmering och elektronikhårdvara som hon tycker är extra spännande. Hon är öppen för ny kunskap och lär sig gärna mer inom andra områden. Ett utvecklande och socialt sommarjobb är något som skulle passa Regina utmärkt."

Söker du en arbetssugen och livsglad student?
Kontakta Regina för vidare samtal.

Här hittar du samtliga lediga ingenjörstjänster på FEN