Vakin

Lediga jobb hos VAKIN


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos VAKIN du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för VAKIN. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos VAKIN du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Om Vakin


Dricksvatten i kranen dygnet runt och friska, välmående vattendrag, är något vi ofta tar som en självklarhet. Likaså att vårt avfall tas omhand med bästa teknik så att det inte förorenar naturen.

Allt det här bygger i själva verket på en välfungerande vatten- och avfallsverksamhet, en verksamhet som kräver hög kompetens och stabila resurser för underhåll, nybyggnationer och ständigt ökande miljökrav. Precis det här står Vakin (Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB) för. Det är vi, som på uppdrag av Umeå, Nordmaling och Vindelns kommuner, förser invånarna med dricksvatten, renar avloppsvatten, hanterar hushållens avfallsprodukter och arbetar för en hållbar utveckling.

Tillsammans bygger vi det hållbara samhället.

Hitta lediga jobb hos VAKIN här på Ingenjörsjobb.se