Umeå Energi

Umeå Energi är en attraktiv arbetsgivare för ingenjörer som är passionerade om hållbar energi och innovation. Som en av de ledande aktörerna inom energi och värme i Umeå, strävar vi ständigt efter att förbättra våra tjänster och leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder.

Som ingenjör på Umeå Energi har du möjlighet att arbeta med utmanande projekt inom områden som energioptimering, klimatanpassning och hållbar utveckling. Du kommer att ingå i en dedikerad och kompetent organisation som stöttar dig i din utveckling och ger dig frihet att ta ansvar och fatta beslut.

Umeå Energi har en stark kultur där samarbete och innovation är viktiga värderingar. Vi tror på att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål och har en inkluderande och öppen arbetsplatskultur. Här får du möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen samtidigt som du bidrar till en bättre framtid.

Som ingenjör på Umeå Energi har du möjlighet att bli en del av en organisation som har en stark position inom energi och hållbar utveckling. Du får arbeta med ny teknik och bidra till en mer hållbar framtid, samtidigt som du utvecklar dina färdigheter och kompetenser. Sök jobb hos oss idag och bli en del av Umeå Energis framgångsrika team!