TietoEVRY

Sökord; TietoEvry jobb, tieto jobb, tieto lediga jobb, evry lediga jobb

Tietoevry jobb | Ingenjörsjobb.se
Var med och gör avtryck samt forma framtiden hos Tietoevry. På Ingenjörsjobb.se har vi samlat all information om Tietoevrys lediga jobb. Läs mer och sök!

Tietoevry lediga jobb
Tietoevry är en ledande leverantör av ärende- och dokumenthanteringssystem. Deras mål är att vara ett förstahandsval för kunderna när det kommer till affärsförnyelse och att vara det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Därmed har de idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet. 

Oavsett om du är utvecklare, strateg eller arkitekt så är ett av Tietos jobb något för dig. Är du intresserad av företaget men hittar inte ett ledigt jobb på Tietoevry som passar dig? Starta en bevakning så mejlar vi dig så snart nya jobb kommer ut!

Tieto jobb – där hållbarhet står i centrum
Tieto är en plats där hållbarhet står i centrum. Detta är inte endast för Tietoevry som bolag, utan även för planeten och framtida generationers skull. Med klimatförändringarna följer utmaningar som aldrig förr, men det är utmaningar som Tietoevry ser till att ta sig an. Hållbarhet är såväl ett ansvar som det är en möjlighet. Genom att förbättra energieffektiviteten och minska utsläppen i verksamheten har Tietoevry kunnat minska koldioxidutsläppen med 53 procent sedan 2016 och avser att minska siffran ännu mer.

Tietoevrys jobb och tjänster
Med huvudkontoret i Finland och ett antal andra kontor runt om i världen har Tietoevry 24.000 experter globalt som är specialiserade på moln, data och mjukvara. Målet är att göra digitalisering enklare för kunderna. 

De tjänster som Tietoevry tillhandahåller är:
  • Affärs- och teknikrådgivning – Tietoevry hjälper organisationer att möjliggöra sin affärsstrategi genom relevant programvara, infrastruktur och relevanta tjänster.  
  • Applikationstjänster – Många spetskompetenser behövs för att utveckla och underhålla applikationer och Tieto jobbar med att bygga upp ett team med experter för att leverera den bästa lösningen till kunderna.
  • Cybersäkerhet – Med digitaliseringen kommer utmaningen om cybersäkerheten. Tietoevry erbjuder lösningar som skyddar deras kunders digitala tillgångar.
  • Data, AI and analytics – Med programleverantörer som är i framkant inom området kan Tietoevry hitta lösningar som passar sina kunders krav. 
  • Digitala upplevelser – Tietoevry hjälper sina kunder genom den digitala transformationen, tack vare lokal expertis och global leveranskapacitet.
  • Forsknings- och utvecklingstjänster inom mjukvara – Tietoevry utvecklar mjukvaruprodukter och tjänster för avancerade teknikföretag. Där hjälper de till att utveckla nästa generations teknik som 5G och molnplattformar.
  • Moln och infrastruktur – Tietoevry jobbar med hantering, integrering och managering av sina kunders IT-miljöer.
Sök Tietos lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Känner du att du kommer att trivas på Tietoevry är du varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. När du hittat en tjänst som verkar intressant är det bara att klicka på knappen “Läs mer” så får du upp all information om tjänsten. Du söker sedan jobbet via länken du hittar i annonsen och tar därmed ditt nästa steg i livet.

Sök ett av Tietos lediga jobb idag på Ingenjörsjobb.se!

Fler jobb från TietoEVRY

Publicerad: 2024-04-16
  • Stockholm
  • Heltid