Swedavia Airports

Sökord: Swedavia lediga jobb, swedavia arlanda jobb, swedavia landvetter lediga jobb, swedavia umeå lediga jobb

Swedavia lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Var med och utveckla framtidens klimatsmarta flygplatser och möjliggör för människor att mötas hos Swedavia. Vi har samlat alla lediga tjänster!

Swedavia lediga jobb
Med Swedavias tio flygplatser bildas ett nätverk som knyter Sverige samman med världen. Avsikten är att kunna vara en internationell förebild. Ett jobb på Swedavia innebär en mångfald av människor och även förväntningar, förhoppningar och önskemål. Oavsett vilken roll du antar blir du en del av Swedavia och kommer att jobba med att skapa och utveckla en reseupplevelse för alla, på en arbetsplats med en unik flygpuls och atmosfär. Sök ett av Swedavias lediga jobb idag! Finns det inte någon tjänst ute som passar dig kan du starta en bevakning så får du ett mejl så snart ett nytt jobb hos Swedavia kommer ut.

Swedavia jobbar med strategier för hållbar utveckling
Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med en så liten klimatpåverkan som möjligt, och under 2020 nådde Swedavia målet att som flygverksamhet vara helt fria från utsläpp av fossil koldioxid. Detta görs bland annat genom att ställa om till biobränsle och skapa möjligheter för framtidens elflyg. Målet är att till 2045 uppnå ett fossilfritt svenskt flyg.

Swedavia har skapat masterplaner för att identifiera flygplatsernas framtida behov och hur flygplatserna ska kunna möta dessa. En masterplan är alltså ett vägledande dokument som rör utvecklingen på lång sikt. Du kan vara med och ta fram fler masterplaner och utveckla morgondagens flygplatser genom att söka ett av Swedavias lediga jobb!

Swedavias värderingar
Swedavias arbete är proaktivt för att säkerhet, miljö och hälsa är av största vikt för kunder såväl som för medarbetare och samhället. Därmed är säkerheten grundläggande i allt Swedavia gör och står för.

De strävar efter att alltid vara:
  • Pålitliga
  • Engagerade
  • Nytänkande
  • Välkomnande
Swedavia är ett företag som ämnar att visa vägen och vara en förebild när det kommer till hållbarhet. De utvecklar därmed samarbeten och relationer för att bidra till samhället i stort. Genom att söka ett av Swedavias lediga jobb kommer du att få vara med och bidra.

Sök ett av Swedavias lediga jobb idag
Swedavia sträcker sig från Kiruna Airport i norr till Malmö Airport i söder. Med tio flygplatser runt om i Sverige finns mängder av möjligheter till jobb. Du kan bland annat söka jobb på följande platser:
  • Swedavia Arlanda lediga jobb
  • Swedavia Landvetter lediga jobb
  • Swedavia Umeå lediga jobb
Sök ett av Swedavias lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se och du kommer att få vara med och utveckla framtidens flyg och flygplatser. När du hittat en tjänst som låter intressant klickar du på “Läs mer” för att få upp all information om den. Därefter söker du jobbet via länken som du hittar i annonsen. Ta första steget mot dina nya karriär idag!