Sweco

Sökord: Sweco lediga jobb, sweco jobb, jobb sweco

Sweco lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Var med och forma och utveckla framtidens hållbara städer hos Sweco. Hos Ingenjörsjobb.se har vi samlat alla lediga tjänster hos Sweco.

Sweco lediga jobb
Jobba som konsult på Sweco och var med och forma framtidens hållbara städer och samhällen. På Sweco jobbar man tillsammans med kunderna och deras 17 500 arkitekter, ingenjörer och specialister för att göra skillnad i människors vardag. Detta gör man bland annat genom att hantera urbaniseringen, se till och ta vara på möjligheter inom digitaliseringen och göra framtidens samhällen mer hållbara. 

Om du brinner för att ta fram lösningar och vill arbeta hos ett företag i framkant så är Sweco rätt plats för dig. Här på Ingenjörsjobb.se hittar du alla Swecos lediga jobb på en och samma plats. Skulle det inte finnas något jobb som passar dig för tillfället så kan du starta en bevakning. Då mejlar vi dig så fort ett nytt jobb på Sweco har lagts ut.

Sweco är jobbet för unga ingenjörer
Med internationell närvaro och fasta etableringar i ett flertal europeiska länder erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, energisystem, industri, infrastruktur, installation, IT, projektledning, samhällsutveckling och vatten & miljö. Det finns därmed gott om avdelningar för unga som vill ut i arbete på ett företag där global expertis och lokal förståelse är kärnan. På Ingenjörsjobb.se kan du söka jobb på Sweco som passar just dig och din utbildning samt tidigare erfarenheter.

Sweco jobb och divisioner
  • Sweco Architects – Som ett av världens största arkitektkontor arbetar man i dialog med kunderna för att utforma hållbara och prisbelönta städer, landskap, byggnader och inredningar. Det vackra och funktionella ska gå hand i hand med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.
  • Buildings – Det finns behov av såväl hållbara, klimatanpassade, trygga och bekväma byggnader men detta behov räcker bara så långt. De måste vara vackra. Sweco erbjuder tjänster genom projektets alla faser.
  • Digital services – Nya möjligheter att styra utvecklingen mot en hållbar framtid har kommit med digitaliseringen. Konsulter inom IT, datahantering, rådgivning och digital kommunikation ingår här.
  • Energy & Industry – Bland de viktigaste delarna i omställningen för en grön och hållbar framtid är utvecklingen och effektiviseringen av energisystem, processer och produktionsanläggningar. Sweco har därför experter på frågor inom vatten, energi, telekom och industri.
  • Environment & Planning – Ingenjörer, trafikexperter, statistiker med flera arbetar ständigt tillsammans hos Sweco för att ta fram underlag baserade på fakta för att stötta kundernas beslut, som inte endast är tryggt idag utan även för kommande generationer.
  • Transport – Spårbunden trafik och digitala lösningar får allt större betydelse för att minska transporternas klimatpåverkan. Tjänster på Sweco innefattar därmed ett flertal skeden: analys, planering, projektering, projektledning, produktion och förvaltning.
Sök ett av Swecos lediga jobb idag
Känns det som att Sweco är platsen för dig? Tveka då inte att söka jobb hos Sweco idag. Detta gör du enkelt genom Ingenjörsjobb.se. När du har hittat en tjänst som låter intressant klickar du på knappen “Läs mer” för att få upp all information om den aktuella tjänsten. Sedan söker du jobbet genom att klicka på länken i annonsen och är ett steg närmare din nya karriär.

Sök ett av Swecos lediga jobb på Ingenjörsjobb.se idag!