Svevia

Lediga jobb hos Svevia


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Svevia du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Svevia. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Svevia du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Om Svevia

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige

En delande kultur
Vårt framgångsrecept bygger på hur vi arbetar och den företagskultur vi odlar.

I dag är vi den ledande driftentreprenören och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Men framförallt är vi ett modernt serviceföretag där varje medarbetares personliga initiativförmåga och yrkesskicklighet är avgörande för kundupplevelsen. Genom ett stödjande ledarskap är det lika lätt för våra medarbetare att ta ansvar som att ge. Eftersom vi har som vana att alltid dela med oss av erfarenhet och kunskap till kollegor, kunder och leverantörer blir vi med automatik effektivare och mer snabbfotade. Och det i en värld där förändring är normaltillståndet. Tillsammans gör vi mer nytta.

Vision
Vi bygger och sköter om vägar. Där har vi vår passion. Där ska vi vara bäst.

Vi bygger vårt arbete på fyra strategiska grundpelare. Med kunden i centrum tar vi ut riktningen för framtiden:
  • Kund - Vi ska attrahera rätt kund och skapa nytta genom att förstå deras behov. Det skapar lönsamhet och ger nöjda kunder.
  • Specialicering - Som specialist ska vi vara bäst. Därför fokuserar vi på projekt som passar vår värdekedja och kompetens.
  • Operationell effektivitet - Vi skapar konkurrenskraft via innovativa och hållbara arbetssätt och processer.
  • Medarbetare - Vår framgång bygger på förmågan att behålla, engagera, utveckla och rekrytera medarbetare. Engagerade medarbetare är inget ett företag får – det är något som vi
    som arbetsgivare måste förtjäna.
Affärsidé
Svevia är entreprenadföretaget som genom bra service och aktivt samarbete med sina kunder och leverantörer levererar rätt kvalitet vid byggande och skötsel av vägar och övrig infrastruktur.

Våra värdeord
Det är vår värdegrund som bygger vår kultur, stärker vårt varumärke och intuitivt leder oss rätt i våra beslut och handlingar – internt, i relation till kunder, samarbetspartners och samhället i stort.

Vi ska i alla situationer agera utifrån:
  • Engagemang - Det är viktigt att vi känner glädje och engagemang över det vi tillsammans bidrar till att skapa. Det får oss att känna stolthet i vårt arbete. Engagemang växer när vi interagerar med varandra.
  • Samarbete - Framgång skapas genom nära samarbete med andra, där vi delar med oss av våra erfarenheter och vår kunskap. Genom en öppenhet mellan chefer och medarbetare, samt tillsammans med kunder och samarbetspartners, växer vi som företag.
  • Ansvar - Genom att tydligt ser vår roll och vårt värde blir det naturligt att ta ansvar, oavsett om det handlar om att hjälpa en kollega, skapa ekonomiska resultat eller leverera kundservice och produkter i toppklass. Tillsammans tar vi också ansvar genom att bidra till ett mer hållbart samhälle.