Svenska Kraftnät

Sökord: svenska kraftnät lediga jobb
lediga jobb svenska kraftnät

Svenska kraftnät lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Se vår överskådliga lista med lediga jobb hos Svenska Kraftnät och hitta din nästa tjänst här på Ingenjörsjobb.se. Vi samlar alla lediga tjänster!

Svenska kraftnät lediga jobb
Vill du vara med och bygga ett hållbart, säkert och kostnadseffektivt kraftsystem? Här på Ingenjörsjobb.se har i samlat alla lediga jobb hos Svenska kraftnät. Svenska kraftnät är en systemansvarig myndighet för kraftsystem i Sverige och förvaltar och utvecklar Sveriges transmissionsnät för el. Som en del av Svenska kraftnät kommer du ha ett meningsfullt arbete som gör skillnad i människors vardag. I vår lista ser du alla lediga jobb hos Svenska kraftnät och får en bra överblick för att enkelt kunna hitta en tjänst som passar dig.

Svenska kraftnät är en viktig del av Sverige
”Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling” – Så lyder Svenska kraftnäts vision och det är så de ser på sin roll i framtidens energibransch. De arbetar hårt för att Sveriges energiförsörjning ska fungera även under perioder då samhället står under stora påfrestningar. Trygg elförsörjning möjliggör välfärd och tillväxt och bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Genom att söka ett av Svenska kraftnäts lediga jobb kan du bli en del av denna vision och hjälpa till att utveckla Sverige.

Arbeta hos Svenska kraftnät
Att jobba hos Svenska kraftnät innebär att du får ett meningsfullt jobb där varje medarbetare är en viktig del för att få Sverige att fungera. Ett jobb här kan innebära allt från att vara projektledare, styra kontrollrummet, säkra och skydda viktig infrastruktur till att att utveckla nya IT-lösningar. Oavsett vilken roll du har så kommer du vara en viktig del av företaget.

Inom företaget finns mycket kunskap och spetskompetens och det satsas mycket på att utbilda och utveckla både dig som individ och grupper i verksamheten. Du får stora möjligheter att utvecklas tack vare de personliga utvecklingsplanerna och kunskap delas både internt och externt.

Samarbete är ett av Svenska kraftnäts ledord. Det är viktigt att alla arbetar mot samma mål oavsett vilken roll man har. Du får ta eget ansvar och driva dina arbetsuppgifter framåt. Alla inom Svenska kraftnät är ledare och genom personligt ledarskap kan alla tillsammans vara med och påverka målen.

En attraktiv arbetsplats
Svenska kraftnät strävar efter att vara en av Sveriges attraktivaste arbetsplatser. Här visar man uppskattning för dig som medarbetare och hjälper dig att hitta din drivkraft och att utveckla den. För att göra det enklare för dig att få ihop livspusslet har Svenska kraftnät som standard att man inte lägger möten på tidiga morgnar eller sena eftermiddagar, vilket har varit väldigt uppskattat bland medarbetarna.

Sök lediga jobb hos Svenska kraftnät här på Igenjörsjobb.se
Har du fått upp intresset för Svenska kraftnät som arbetsgivare och vill se vilka lediga jobb de erbjuder? Se vår lista med alla lediga jobb hos Svenska kraftnät och hitta tjänsten som passar dig. Vi publicerar löpande nya tjänster för att du enkelt ska kunna ha koll på vilka positioner Svenska kraftnät erbjuder. Skapa ett konto hos oss så kan du enkelt och effektivt bevaka nya tjänster som kommer upp så att du inte missar din drömtjänst!