Ström & Gulliksson

Lediga jobb hos Ström & Gulliksson


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Ström & Gulliksson du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Ström & Gulliksson. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Ström & Gulliksson du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Ström & Gulliksson – en europeisk patentbyrå

Sedan starten 1975 har vi samlat på oss lång erfarenhet och stor kunskap om svensk, europeisk och internationell patenträtt. Vår verksamhet är internationell genom att vi regelbundet samarbetar med vårt etablerade nätverk av experter runt om i världen.

Idag är Ström & Gulliksson en självklar samarbetspartner för en mängd innovativa företag i Sverige och Europa och allt fler asiatiska och amerikanska företag anlitar oss för vår expertis kring europeiska patenträttigheter och frågeställningar.

Hög yrkeskunskap och väl sammansatta team
På Ström & Gulliksson tänker vi långsiktigt. Det viktigaste vi har att erbjuda är våra medarbetare. Till stor del är det medarbetarnas kompetens, engagemang och personliga egenskaper som gör att vi har så goda samarbeten med våra klienter.

För att kunna ge de bästa råden och leverera de bästa tjänsterna handplockar vi medarbetare med hög yrkeskunskap och kompetens. Det gäller såväl patentkonsulter, paralegals som administrativ personal. På så sätt kan vi tillsammans med våra klienter skapa relationer som fortsätter år efter år. Det är också så vi skapar patentstrategier som säkrar investeringar och som ökar och skyddar företagens värde.

Auktoriserade ombud och bred branscherfarenhet
Ström & Gulliksson är en europeisk patentbyrå hemmastadd i både svensk, europeisk och global patentlagstiftning. Oavsett var i världen kan vi ansöka om, driva igenom och försvara eller ifrågasätta patent. Våra svenska auktoriserade patentombud och Europapatentombud har lång erfarenhet och stor kunskap om nationell och europeisk patenträtt. Flera ombud är dessutom specialiserade på utomeuropeisk patenträtt i exempelvis Kina och USA och vi jobbar regelbundet med vårt etablerade nätverk av experter runt om i världen.

Patentbyrån med högkvalificerade juridiska resurser
Ström & Gulliksson grundades av Tore Ströms och Jonas Gulliksson. Affärsidén från start var att integrera affärsjuridik och immaterialrätt med patenträtt för att på så sätt kunna erbjuda en komplett och utpräglad affärsmässig tjänst.

År 2001 lyftes advokatverksamheten över till ett separat bolag – Advokatbyrån Gulliksson och Ström & Gulliksson blev en renodlad patentbyrå.

Samarbetet mellan de två bolagen har fortgått sedan dess. Som kund hos Ström & Gulliksson kan du dra nytta av vårt mångåriga samarbete med Advokatbyrån Gulliksson.