Stoneridge Electronics AB

Lediga jobb hos Stoneridge Electronics 


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Stoneridge Electronics  du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Stoneridge Electronics  . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Stoneridge Electronics  du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Stoneridge Nordic AB
I 2008 förvärvades Magnum Trade AB, dåvarande distributör av Stoneridge färdskrivare, av Stoneridge och bolaget döptes om till Stoneridge Nordic AB som vi nu heter.

Stoneridge har en lång tradition inom färdskrivare och tillbehör inom detta område vilket borgar för en bra kundsupport och service. Det som gör Stoneridge unikt är att vi har både utveckling och tillverkning av den digitala färdskrivaren SE5000 i Sverige. Detta gör att vi får en bra position då vi har tillgång till både ingenjörer i Solna och produktionen i Örebro för att få information och snabba leveranser.

Våra värderingar
För oss är det viktigaste som finns att ni som kunder får en bra service och kvalitet i produkter och tjänster. Detta givetvis till rätt pris och med snabb leverans. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och teamkänsla. Tveka aldrig därför att tala om för andra om vi gjort något bra och för oss om vi gjort något mindre bra. Med dessa värderingar vet vi att vi kan bygga en långsiktig relation och det är det vi önskar med våra kunder.