SSAB

Lediga jobb hos SSAB


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos SSAB du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för SSAB. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos SSAB du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


En starkare, lättare och mer hållbar värld

SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och hållbarhetsegenskaper.

SSAB är en ledande global producent av avancerade höghållfasta stål (AHSS) och seghärdat stål (Q&T), band-, plåt- och rörprodukter samt lösningar för byggindustrin. SSABs stål och tjänster bidrar till lägre vikt hos slutprodukten och ökar produktens styrka och livslängd.

SSAB har ett kostnadseffektivt och flexibelt produktionssystem. SSABs produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA har en årlig produktionskapacitet av stål på cirka 8,8 miljoner ton. Företaget har också kapacitet att bearbeta och färdigställa olika stålprodukter i Kina och en rad andra länder. I Sverige och Finland sker produktionen i integrerade masugnsprocesser. I USA sker skrotbaserad produktion i elektriska ljusbågsugnar.

SSAB har på många sätt gått före i arbetet för ett hållbart näringsliv. Nu vill vi göra ännu mer. SSABs plan är att kunna erbjuda fossilfritt stål till marknaden 2026 och vara ett fossilfritt företag senast 2045.


Vision

En starkare, lättare och mer hållbar världTillsammans med våra kunder kommer vi att gå längre än någon annan för att förverkliga den fulla potentialen av lättare, starkare och mer hållbara stålprodukter.

Värderingar

Våra grundläggande värderingar, vår personlighet, ”hjälper oss att skilja mellan rätt och fel

Drivande

Tillsammans skapar vi värde
  • Vi arbetar för att skapa värde
  • Vi samarbetar för att nå framgång
  • Vi är resultatorienterade

Äkta

Gör vad som är rätt
  • Vi sätter säkerheten först
  • Vi visar varandra respekt
  • Vi agerar med integritet

Steget före

Sikte på framtiden
  • Vi strävar ständigt efter att förbättra oss
  • Vi är innovativa
  • Vi arbetar för en bättre värld