Skatteverket

Skatteverket som arbetsgivare för ingenjörer - en unik karriärmöjlighet

Som ingenjör är du en viktig pjäs i den tekniska revolutionen och Skatteverket vill erbjuda dig en unik möjlighet att växa som yrkesperson. Skatteverket är Sveriges främsta myndighet för skatte- och avgiftsfrågor och erbjuder en utmanande arbetsmiljö för ingenjörer som söker en karriär inom offentlig sektor.

Som ingenjör på Skatteverket kommer du att arbeta med en mängd tekniska frågor, från att implementera nya system och processer till att lösa komplexa utmaningar inom skatteregleringsområdet. Du kommer att samarbeta med en dedikerad och kompetent grupp ingenjörskollegor samtidigt som du har möjlighet att utvecklas och växa i din roll.

Skatteverket är också engagerat i att erbjuda sina anställda en hälsosam arbetsmiljö samt möjligheter för personlig och yrkesmässig utveckling. De erbjuder ett brett utbud av fortbildningsmöjligheter för ingenjörer, särskilt inom teknikområdet, och främjar en kultur som uppmuntrar till innovation och entreprenörskap.

Som arbetsgivare erbjuder Skatteverket konkurrenskraftiga löne- och anställningsvillkor samt en mängd förmåner som friskvårdsbidrag och föräldraledighet. De är också engagerade i att främja en hållbar arbetsmiljö och har tagit många initiativ för att minimera sin miljöpåverkan.

Söker du en spännande och utmanande karriärmöjlighet inom offentlig sektor som ingenjör? Ta chansen att bli en del av Skatteverket som arbetsgivare idag!