Skandinaviska Enskilda Banken AB

Lediga jobb hos SEB


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos SEB du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för SEB . Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos SEB du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Om SEB

Ända sedan starten för 160 år sedan har vi vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld.Vi finns här för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider.

Vad vi tror på
Kunderna först

Våra kunders behov kommer först och vi utgår alltid ifrån hur vi kan skapa verkligt värde.

Engagemang
Vi är personligen måna om våra kunders framgång och tar eget ansvar för hur vi agerar.

Enkelhet
Vi strävar efter att förenkla det som är komplext.

Samarbete
Vi åstadkommer mer genom att arbeta tillsammans. 

Vårt ursprung
En lång historia av entreprenörskap – i företagsamhetens tjänst.

Vårt syfte
Vi är övertygade om att entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Vi finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider.

Vår vision
Att leverera service i världsklass till våra kunder.