Silex

Lediga jobb hos Silex


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Silex du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Silex. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Silex du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om oss
Silex Microsystems är världens ledande MEMS-gjuteri.

MEMS är en akronym för Micro Electro Mechanical Systems, som är komplexa mekaniska och elektriska system byggda i mikroskala på ett enda chip. Det finns tre huvudkategorier av MEMS: sensorer, ställdon och grundläggande tredimensionella strukturer. Sensorbaserade MEMS som bestämmer tryck, hastighet, riktning, position, temperatur och ljus, används inom fordons-, biovetenskaps- och konsumentelektronikindustrin. Ställdon fungerar genom rörelse och finns i optiska strömbrytare, RF-omkopplare och mikrorobotar. Och typiska applikationer för statiska tredimensionella MEMS-strukturer är mikronålar och lab-on-chip-produkter.

Sedan starten 2000 har Silex varit en dedikerad tillverkare av skräddarsydda MEMS-produkter, som fungerar som ett oberoende MEMS-gjuteri. Vi erbjuder oöverträffad processorkraft i världens första dedikerade åtta-tums renspelade MEMS-gjuterifabrik.

Behärska process- och produktionsteknik
Vårt mål är att vara branschens mest avancerade och effektiva leverantör av MEMS-gjuteritjänster. Genom att vara ledande inom teknik och erbjuda verkligt kostnadseffektiv tillverkning hjälper vi kunder att dra full nytta av MEMS. Vår överlägsna kunskap om MEMS-bearbetning och vår avancerade produktionsteknik är nyckeln till att betjäna våra kunder och bidra till deras framgångsrika produkter.