Sigma

Lediga jobb hos SIgma


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Sigma du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Sigma. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Sigma du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

THE GREATNESS OF ONE ADDED TO ANOTHER

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Våra tjänster tillhandahålls av Sigma Technology, Sigma Connectivity, Sigma Industry, Sigma Civil, och Sigma Software. Sigma Group är moderbolaget som utvecklar och vårdar varumärket Sigma och våra många ramavtal.

PASSION AND EXECUTION
Det är genom att vara passionerade och genom att få saker gjorda som vi på Sigma gör skillnad. Som privatägt bolag med en långsiktig strategi kan vi själva ta besluten som rör vår egen utveckling. Vi växer hela tiden och till vår glädje blir det successivt allt fler som är med och formar utvecklingen och ger sitt bidrag till en bättre morgondag.För alla oss på Sigma är dessa idéer fundamentala:Vi har ett stort engagemang i alla som spelar i vårt Sigma-lag. Vi tror på kraften av att addera en till en annan och jobba ihop. Styrkan i detta blir ännu större när vi samverkar inom hela Sigma. Vi kännetecknas av att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld och att vi är passionerade i det vi gör.Vi har ett gediget tekniskt kunnande och vi älskar att göra affärer. Vi gör skillnad genom vårt engagemang. Vi är proaktiva och hittar nya lösningar. Det är vad du gör som räknas – inte vad du säger. Vi tror på att få saker gjorda.Vår erfarenhet har lärt oss att det är förmågan att leverera som gör skillnad. Genom att arbeta med intressanta och spännande projekt och kunder utvecklas vi som individer såväl som företag. Genom effektivitet i vårt dagliga arbete skapar vi resurser som möjliggör investeringar som stärker vår verksamhet. Vår energi är till för att flytta fram våra kunders positioner. Kundernas förtroende är det som ger oss nya uppdrag och det i sin tur gör att vi kan ta nästa steg på vår resa.

SAMHÄLLSENGAGEMANG – BRA FÖR ALLA
Genom åren som gått har vi kommit till insikt om hur viktigt det är att vara engagerad i utmaningar och frågor som kan förbättra vår omvärld. Den ideella organisationen Star for Life är ett exempel på detta. Vi stödjer dem och deras unika program för att förhindra spridningen av HIV bland unga människor i södra Afrika. Visionen är att inspirera ungdomarna till att tro på sin egen framtid och sina drömmar och att stödja dem i deras ansträngningar att leva ett liv utan HIV. Projektet omfattar mer än 100 000 elever och deras familjer i Sydafrika och Namibia. Vi är även en så kallad School Partner inom projektet, vilket innebär att vi arbetar med och stöttar Dlilanga High School i sydafrikanska KwaZulu-Natal, där vi följer eleverna från början till slutet av ett treårigt program. Star for Life ger oss en unik möjlighet, att ge barn i södra Afrika hopp för framtiden. Vi får därmed chansen att ta vårt sociala ansvar som företag och det är bra för alla.