Semcon

Lediga jobb hos Semcon


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Semcon du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Semcon. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Semcon du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Semcon är ett internationellt teknikföretag med över 2 000 medarbetare i sju länder. Vi hjälper våra kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser genom att förena fysiska och digitala lösningar.

Om Semcon
Vi sätter människan först. För oss har tekniken inget syfte i sig, det som är viktigast är värdet den skapar för människor och för vår planet. Genom att förena det fysiska och digitala kan vi skapa användarvänliga lösningar som utgår från människors behov och beteenden.

Semcon har över 30 kontor i Sverige, Storbritannien, Norge, Tyskland, Ungern, Brasilien och Kina. Vi är indelade i två affärsområden: Engineering & Digital Services och Product Information.

Bättre tillsammans

Vi är övertygade om att vi i framtiden, precis som nu, kommer att leva i ett samhälle fullt av både fysiska och digitala världar – världar som går allt mer in i varandra. För även om vår omvärld blir alltmer digital, kommer det fysiska såklart alltid finnas kvar.
Även om cykeln, skördetröskan eller den medicinska utrustningen inte ser ut eller används precis som idag, kommer vi alltid ha ett behov av fysiska tekniska lösningar. Nyckeln är att använda digital expertis för att skapa nya tjänster och lösningar som verkligen möter människors behov.
Markus Granlund, vd på Semcon

De som bäst navigerar och förenar de olika världarna kommer även kunna generera extra värde och nytta till de som använder tekniken i slutändan. Det är så vi på Semcon hjälper till att öka våra kunders konkurrenskraft. Vare sig det gäller att koppla upp befintliga produkter eller tänka helt nytt och identifiera nya intäktströmmar genom exempelvis tjänstefiering.

Unik mix av kompetens
Att utveckla produkter, tjänster och information för dagens användare är en utmaning. På Semcon har vi en unik mix av erfarenhet och expertis inom såväl fysiska lösningar som digitala tjänster. Av klassisk, gedigen ingenjörskonst och digital spjutspets, blandat med strategiskt tänk och tjänsteutveckling. De finns flera som kan utveckla delarna separat, men få som kan göra dem bättre tillsammans. Alltid baserat på mänskliga behov och beteenden.

Hållbar innovation
Vi hjälper våra kunder att se sin verksamhet ur ett nytt perspektiv – för att uppdatera en aktuell produkt eller tjänst, utveckla ny teknik eller förutspå framtida behov. Genom att förena digitala och fysiska lösningar skapar vi hållbara innovationer som skapar mervärde för både kunderna och planeten. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Vår kultur
Att jobba på Semcon innebär att dela en passion för att skapa upplevelser av teknik som gör skillnad. Inspiration är själva hjärtat i allt vi gör. Att tillsammans som ett team hitta nya lösningar. Det är så vi växer – och får människorna runt oss att växa. När alla bidrar med olika synsätt och bakgrunder kan vi utveckla lösningar för alla. För mångfald banar vägen för bättre lösningar. Läs mer om hur mångfald är en naturlig del av vår företagskultur.