Sélden Mast AB

Lediga jobb hos Seldén Mast AB


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Sélden Mast AB du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Sélden Mast AB. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Sélden Mast AB du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om oss
Segling är en totalupplevelse. Med superb segelhantering förvandlas den goda upplevelsen lätt till passion. Det finns många faktorer som vind, vågor och strömmar som en sjöman inte kan förändra. Men du kan göra något åt dem. Därför bör riggutrustning alltid väljas med största omsorg, för att få ut det mesta av den och få rätt känsla för vind och trimning. Ju bättre precision din utrustning har, desto bättre känsla. Segel, mast, stående och löpande rigg fungerar tillsammans som en enda enhet. Om du vill vara på topp har du inte råd att lämna något åt slumpen.

Uppmärksamhet på detaljer
I vårt sökande efter perfektion anses ingen detalj vara för liten. Det gäller allt, från materialval till strikta tester av den färdiga produkten.

Seldéns affärsfilosofi kan sammanfattas som kvalitetstänkande och systemtänkande, och en kontinuerlig strävan efter att uppnå bästa möjliga funktion för varje produkt.

Ledare hela vägen
Med ett stort antal mästerskapsmedaljer i OS, VM, EM och nationella mästerskap har Seldén visat sig vara nummer ett inom riggsystem för jollar, kölbåtar och yachter. Så oavsett storleken på din båt, om du pressar din utrustning till det yttersta eller bara njuter av lugn cruising, åk Seldén och du kommer att dra nytta av pålitlig utrustning i toppklass.