SECO

Lediga jobb hos SECO


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos SECO du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för SECO. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos SECO du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Seco är en av världens största leverantör av verktyg och lösningar för fräsning, svarvning, hålbearbetning och hållande verktyg. I mer än 80 år har vi varit mer än bara en verktygsleverantör. Vi utvecklar och levererar den teknik, processer och support som tillverkare behöver för att maximera sin produktivitet och lönsamhet.

Vårt team inom Manufacturing Transformation erbjuder produktionskunskap, med både fysiska och digitala lösningar, för att kunna ta sig an framtidens industri 4.0.

Seco har sitt huvudkontor i Fagersta, Sverige, vi finns representerade i mer än 75 länder med ca 4100 medarbetare. Alla Secos medarbetare över hela världen delar samma familjeanda och en passion och personligt engagemang för våra kunder.

Secos personal har praktisk erfarenhet och hög kompetens inom skärande bearbetning, allt för att kunna tillmötesgå kundens utmaningar. Relationer byggda på förtroende och respekt är avgörande för vår framgång. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att förstå deras behov. Vi samarbetar även med universitet och branschorganisationer för att följa trender och utveckla lösningar som uppfyller kundens behov inom olika områden. Vi har även ett nära samarbete med leverantörer av kompletterande teknik, för att säkerställa att kunden får den bästa lösningen.

Seco är en del av Sandvik Machining Solutions, som ingår i Sandvik Group. För mer information om något av våra områden, vänligen besök vår hemsida eller välj Kontakta oss för att hitta kontaktuppgifter.