Scania

Lediga jobb Scania


Är du en ingenjör som letar efter nya utmaningar i din karriär? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga tjänster att söka. Nedan kan du skapa en överblick över vilka lediga jobb hos företaget Scania du kan söka just nu. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om en specifik tjänst och för att få mer information om placeringsort, befattning samt vilka kvalifikationer som eftersöks för de tjänster som intresserar dig. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Scania som låter lockande kan du söka jobbet direkt via vår länk i annonsen. 

Scania är ett svenskt företag som arbetar med produktion och försäljning av lastbilar, bussar och industri- och marinmotorer i över 100 länder. En alltmer växande del av Scanias verksamhet består av olika former av servicetjänster för företagets produkter. Idag har Scania 49 000 anställda världen över med sitt svenska huvudkontor beläget i Södertälje utanför Stockholm, där också merparten av bolagets arbetsområden finns representerade. Tack vare företagets stora organisation finns det vanligen ett stort utbud av attraktiva, lediga jobb hos Scania du kan söka direkt här på Ingenjörsjobb.se.

Var med och arbeta mot Scanias mål – att vara ledande inom hållbara transporter

Scania strävar alltid efter att nå nästa nivå genom att möta utmaningar med genomtänkta, innovativa lösningar. Företagets vision är att vara ledande inom hållbara transporter samtidigt som man skapar värde för kunderna, medarbetarna och samhället i stort. Företagets fokus ligger på att ständigt göra förbättringar i organisationen i allt man gör. Både internt och externt strävar man efter att optimera flöde och resursutnyttjande samtidigt som man minskar verksamhetens påverkan på miljön genom att hitta smarta lösningar som möjliggör låga koldioxidutsläpp.

En företagskultur präglad av öppenhet och laganda

På. Scania står individen i centrum. Företagskulturen präglas av öppenhet och respekt för individen. Man strävar efter att lyssna och förstå sina anställda, sina kunder och samhället i stort för att ständigt kunna förbättra sina arbetssätt. Som anställd på Scania tas din kunskap, erfarenhet och ambition tillvara på, samt din förmåga att tänka nytt.

För att kunna vara ett företag i täten av branschen samarbetar Scania över gränser mot ett gemensamt mål. Skillnader och mångfald betraktas som möjligheter till lärande och förståelse, och företaget är måna om att de anställda ska känna en gemensam och stark grupptillhörighet på sina arbetsplatser – oavsett tjänst.

Hitta lediga jobb hos Scania här på Ingenjörsjobb.se

Vill du arbeta för ett globalt marknadsledande företag som arbetar för att tillgängliggöra smarta och hållbara transporter? Då är Scania en passande arbetsgivare för dig? Upptäck lediga jobb hos Scania som passar dina karriärsmål och kvalifikationer och ansök redan idag!