SCA

Sökord: sca lediga jobb 

SCA lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Var med och att hitta lösningar för en hållbar framtid för alla med SCA:s ledande skogsindustriella ekosystem. Sök lediga tjänster på Ingenjörsjobb.se.

SCA lediga jobb
Med 2,6 miljoner hektar miljöcertifierad skog i norra Sverige är SCA Europas största privata skogsägare. Skogen är en viktig del av naturen i alla länder och inte minst i Sverige. Det är med hjälp av skogen som det är möjligt att bidra till en mer hållbar framtid. Ett jobb på SCA innebär att arbeta med just detta. SCA erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

På Ingenjörsjobb.se hjälper vi dig att hitta bland alla SCA:s lediga jobb. Vi har samlat alla lediga tjänster på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt ska kunna hitta en tjänst för dig. Skulle inte tjänsten du vill ha finnas ute för stunden så kan du starta en bevakning. Då får du ett mejl så snart ett nytt jobb på SCA kommer ut.

SCA jobb – Skapa värde i och av skogen
SCA har starka band till de samhällen i norr där deras industrier och verksamheter är belägna. Ett jobb på SCA innebär att du är med och utvecklar infrastruktur och skapar exportinkomster av en förnybar naturresurs. Med andra ord är SCA betydelsefullt för det svenska samhället. Skogarna som ägs av SCA sköts långsiktigt och med ambitionen att kunna fortsätta producera en högkvalitativ, förnybar råvara och att kunna utveckla skogens övriga värden. Framtidens skogar ska därmed kunna se ut precis som dagens skogar. 

Hos SCA är möjligheterna oändliga och man uppmuntras bland annat till jobbrotation, vilket innebär att du har möjligheten att prova ett annat jobb inom SCA. Här strävar man efter en hälsosam arbetsmiljö och ett hållbart och roligt arbetsliv. 

SCA:s kärnvärden
Skogen är kärnan i SCA:s verksamhet och detta innebär att såväl långsiktighet som hållbar lönsamhet står i centrum. Deras kärnvärden är följande:
  • Ansvar – Var och en har ansvar för naturen, varandra och kommande generationer. 
  • Högklassighet – På SCA eftersträvar man alltid att överträffa förväntningarna. Genom att själva ständigt förbättras kommer även deras produkter och tjänster göra det.
  • Respekt – Det är viktigt att ha respekt för kollegor, kunder och samarbetspartners då människors lika värde och respekt för varandra gör att man utvecklas som personer.
Sök ett av SCA:s lediga jobb på Ingenjörsjobb.se
Tycker du att SCA känns som arbetsplatsen för dig? Sök ett av SCA:s lediga jobb här på Ingenjörsjobb.se. Hittar du en tjänst du tycker verkar intressant klickar du på knappen “Läs mer” och får därigenom upp mer information om det aktuella tjänsten. Därefter söker du jobbet via länken som du hittar i annonsen och kan ta steget ut mot din nya karriär!

Sök ett jobb på SCA idag och var med och se till att skogen får fortsätta växa för den här generationen och framtida generationers skull!