Rubin Medical

Lediga jobb hos Rubin Medical


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Rubin Medical du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Rubin Medical. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Rubin Medical du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.


Vi hjälper människor till en tryggare och enklare vardag

Rubin Medical erbjuder högteknologiska, lättanvända hjälpmedel för behandling av typ 1-diabetes. Med vår medicintekniska kompetens och produkter från några av världens mest innovativa tillverkare, vill vi bidra till förbättrade behandlingsresultat och en tryggare vardag för en stor grupp människor. Idag finns vi i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sedan 2012 ingår vi i den börsnoterade teknikkoncernen Indutrade.


”Rubin-andan” – att alltid anstränga sig för användaren

Vi vet hur viktigt det är med en lättillgänglig och heltäckande kundservice för dig som användare. Vi har därför nära samarbeten med diabetesmottagningarna och vi finns oftast med vid pumpstarten för nya användare. Våra produkter förskrivs alltid genom vården. Du hittar svar på många frågor kring våra produkter här på hemsidan och vid behov hjälper vi dig gärna via telefon eller chatt.

Rubin Medical startades som ett familjeföretag 2003. Flera av oss på Rubin Medical har varit länge på företaget och med oss ända sedan företaget grundades har vi ”Rubin-andan”. Vi ska alltid sätta användaren och den enskilde individen i fokus och vi ska vara en hjälpande hand när vi behövs som mest. Vår vision är att vara det tryggaste valet inom diabetesvård.


En partner för världsledande tillverkare

Genom vårt goda renommé bland såväl användarna som vården har Rubin Medical blivit en attraktiv partner för världsledande utvecklare av diabeteshjälpmedel. Vi vill alltid kunna erbjuda de produkter som ger den bästa kombinationen av användarvänlighet och behandlingsresultat, oavsett om det gäller insulinpumpar eller CGM-system.

Med start 2004 sålde vi en av de då mest avancerade insulinpumparna, Animas IR1200.

Den senare modellen Animas Vibe, var bland annat först med integrerat CGM-system i kombination med färgskärm. Johnson & Johnson avslutade tillverkningen av Animas 2017.

2016 var vi först i världen med att lansera Eversense långtids-CGM från företaget Senseonics. Eversense har förenklat tillvaron för många som lever med typ 1-diabetes genom ett CGM bestående av sensor, sändare och mobilapp, där sensorn bara byts ut två gånger om året.

Från och med den 1 juni 2021 är det inte längre vi på Rubin Medical som distribuerar Eversense XL långtids-CGM, det är istället Ascensia Diabetes Care som tog över den globala försäljningen. Bakgrunden till att vi överlämnade distributionen till Ascensia är en omorganisation hos den amerikanska leverantören Senseonics. Vi är väldigt stolta och glada över resan vi gjort tillsammans med Senseonics och Eversense.

Sedan 2018 samarbetar vi med Tandem Diabetes Care som utvecklat insulinpumpen Tandem t:slim X2™ Insulinpump med uppdaterbar mjukvara. Tillsammans med Tandem t:slim X2 erbjuder vi Dexcom CGM, som är ett av marknadens mest avancerade system för kontinuerlig glukosmätning.