Rottne Industri

Lediga jobb hos Rottne Industri


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Rottne Industri du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Rottne Industri.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Rottne Industri du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Rottne – 65 år av innovationer och utveckling


Rottne Industri är i dag världens fjärde största tillverkare och leverantör av kraftfulla, hjulburna skogsmaskiner anpassade för kortvirkesmetoden. Det är vi stolta över. Från våra fabriker levereras varje år runt 200 toppmoderna och robusta skördare och skotare till fyra kontinenter.

Rottne Industri är ett helsvenskt företag med all produktion inom Sveriges gränser. Med ambition att växa står vi väl rustade inför framtiden tack vare engagerad personal och ett av världens bästa skogsmaskinprogram. Vårt återförsäljarnät finns både i Sverige och utomlands.

Vi omsätter cirka 550 miljoner och har runt 230 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av vår produktion exporteras till Europa, Ryssland och Nordamerika. Huvudkontoret ligger i natursköna Rottne i Småland.

Bakom varje detalj på våra maskiner finns en tanke; hur kan vi göra en redan bra sak bättre? Allt handlar om viljan att utveckla sig och att tänka utanför boxen. Våra skotare och skördare är inte bara maskiner, de är arbetsplatser. Då ska även den sista timmen i ett arbetspass kännas bekväm. Då ska det vara smidigt att serva den eller byta ut delar.

Förarkomfort och servicevänlighet kommer alltid att vara viktiga ledord för oss.