Roi

Lediga jobb hos Roi


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Roi du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Roi. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Roi du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Man kan klaga, eller så kan man göra något.
Äga förändringen.

Så gick diskussionen en oktoberdag för mer än 10 år sedan, när en grupp erfarna rekryterare bestämde sig för att förändra rekryteringsbranschen. De gav sig inte, det måste finnas ett sätt för företag att slippa komplicerade processer, gammeldags metoder och onödigt dyra fakturor – och samtidigt bli bättre på att rekrytera.

Lösningen?

En unik kombination av mänsklig rekryteringskompetens och avancerad teknologi och ett av Sveriges första RecTech-företag såg dagens ljus. Med en egen, molnbaserad plattform fick företag för första gången tillgång till en helt ny teknologi som både ger transparens och effektiv hantering av kandidater.

Sedan dess har Roi Rekrytering gjort och tänkt nytt gång på gång. Roi har blivit kallade branschens goda rebeller. Gärna det. Rebeller bryter mönster för ett större syfte och vårt är kristallklart: Roi hjälper företag att bli bättre på att rekrytera, på sina egna villkor.

Roi Rekrytering
På dina villkor