Robert Bosch AB

Robert Bosch är en ledande global teknologikoncern med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland. Företaget grundades 1886 och har idag över 400 affärsenheter i cirka 60 länder. Bosch erbjuder en bred portfölj av produkter och tjänster inom områden som bilteknik, hushållsapparater, säkerhetsteknik, energi- och byggteknik.

Bosch har en stark historia av innovation, med över 60 000 patenter i sitt namn. Företaget har vunnit en mängd priser för sina produkter, inklusive den prestigefyllda "Red Dot Award" för produktdesign.

Bosch är engagerat i samhällsansvar och strävar efter att leverera hållbara lösningar för sina kunder. Företaget har ett starkt fokus på miljöfrågor och arbetar aktivt för att minimera sitt eget koldioxidutsläpp. De är också engagerade i en mängd samhällsprojekt, inklusive stöd till utbildning och hälsovård för samhällen där de verkar.

I en bransch som är känd för snabba förändringar och ständig innovation, har Robert Bosch visat sig vara en pålitlig och framstående aktör. Företaget fortsätter att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och strävar alltid efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för sina kunder.

Lediga jobb inom ingenjörsbranschen på Bosch hittas hos oss på Ingenjörsjobb.se