Resurs Bank

Lediga jobb hos Resurs Bank


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Resurs Bank du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Resurs Bank. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Resurs Bank du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om Resurs Bank
Resurskoncernen finns i hela Norden och består av Resurs Bank och Solid Försäkring. Vi jobbar med att skapa smarta betal- och finansieringslösningar för både konsumenter och företag.

Vår affärsidé
Det är ditt liv och dina drömmar. Därför ska du kunna bestämma själv. Men ibland behövs det lite hjälp på vägen.

Resurs finns här för att få det roliga att hända & det svåra att kännas enklare. Med oss kan du låna, spara och betala – snabbt, tryggt och enkelt.

För våra företagskunder erbjuder vi även smarta betallösningar, factoringtjänster och presentkortslösningar. 

Uppförandekod
Vår Code of Conduct ger oss vägledning i vardagen och säkerställer att vi bedriver vår verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt. Med utgångspunkt i våra värderingar; Driv, Öppenhet, Innovation och Trovärdighet hjälper den oss i arbetet med att bygga långvariga relationer med våra närmaste intressenter som kunder, partners, leverantörer, medarbetare, styrelse och ägare. Vår uppförandekod bidrar även till att bygga förtroende i relationer med myndigheter i olika länder och i vår förmåga att rekrytera nya medarbetare.

Uppförandekoden gäller i alla länder där Resurs har verksamhet, för alla anställda, chefer, personer i ledande befattning och styrelseledamöter. Våra chefer har ett särskilt ansvar att alltid agera som goda förebilder, uppmuntra ett etiskt förhållningssätt och ta hänsyn till uppförandekoden vid planering av arbetet.

Koden bygger på internationellt överenskomna regler, främst de tio principerna i FN:s Global Compact. Resurs ska upprätthålla ett antal grundläggande riktlinjer som avser mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, yttre miljö och anti-korruption.