Randstad

Lediga jobb hos Randstad


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Randstad du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Randstad. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Randstad du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Randstad här hemma i Sverige har en tvådelad historia. Vi är både den globala storspelaren, men också småstadsaktören med stark lokal närvaro och kunskap om Sveriges alla hörn. Nedan kan du läsa mer om vilka vi är.

Om randstad i sverige.
Vi må vara bland de största i världen, men nyckeln till vår framgång här hemma är helt enkelt människorna. Sveriges befolkning. Det är våra kontakter som sitter i landets både största och minsta företag, våra interna medarbetare som varje dag jobbar för en trygg arbetsmarknad med jämställdhet och mångfald, och inte minst våra konsulter och kandidater som har erfarenhet från alla olika yrkesområden, branscher och delar av världen.

Vårt uppdrag.
Vi har ett viktigt uppdrag - att hjälpa människor till en utvecklande karriär, och företag att hitta rätt medarbetare. Detta gör vi genom att finnas tillgängliga i hela vårt avlånga land, inom i princip alla branscher, kompetensområden och karriärens olika faser.

Randstad i Sverige består av två varumärken: Randstad som är specialiserade inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning, och Randstad RiseSmart som är vårt omställningsbolag.

Här började vi.
Randstads resa i Sverige startade 2004 i samband med ett förvärv av bemanningsföretaget Arvako. Under åren har vi vuxit och blivit ett av landets ledande HR-service företag och vi finns idag på omkring 40 orter runt om i Sverige.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group och under hösten samma år bytte Proffice namn till Randstad. läs mer

2019 blev specialistbolagen Dfind, med specialisering på kompetenser inom ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik, en del av Randstad. läs mer

Vår målsättning är att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. Vi hjälper företag att bli mer framgångsrika, och arbetssökande att uppnå sina drömmar. Det kan sammanfattas med vår mission – Shaping the world of work. 

På Randstad arbetar vi och lever utifrån våra värderingar to know, to serve and to trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests.

to know.
Vi är experter och vi vet att det oftast är detaljerna som gör skillnaden. Vi känner våra kunder och deras verksamhet väl samt våra kandidater och vår affär. Vi vet var de befinner sig idag och vad deras önskade läge är.

to serve.
Vi blir framgångsrika genom vår vilja att alltid förmedla utmärkt service och genom vår strävan att alltid överträffa förväntningarna.

to trust.
Vi värdesätter våra relationer och behandlar alla på ett respektfullt sätt.

striving for perfection.
Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Vi gör med glädje allt vi kan för att våra kunder och kandidater ska vara nöjda. Det är detaljerna som gör det.

simultaneous promotion of all interests.
Vi ser till helheten och tar vårt sociala ansvar på allvar. Vår verksamhet och våra affärer ska alltid ha en positiv inverkan på samhället.