Qlik

Lediga jobb hos Qlik


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Qlik du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Qlik.  Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Qlik du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Vilka vi är
Qlik hjälper företag runt om i världen att röra sig snabbare, arbeta smartare och leda vägen framåt med en helhetslösning för att få ut värde av data. Vår Active Intelligence Platform™ är den enda på marknaden som möjliggör öppen, nyfikenhetsdriven utforskning, vilket ger alla – oavsett kompetensnivå – möjligheten att göra verkliga upptäckter som leder till verkliga resultat och transformativa förändringar.

Data har kraften att omvandla företag och förbättra samhället.
Qlik handlar om så mycket mer än dataintegration och analys. Vi handlar om att ge människor möjlighet att göra meningsfulla upptäckter som driver faktisk förändring. Till exempel att hjälpa sjukvårdssystem att upptäcka variationer i vården så att de kan behandla patienter mer framgångsrikt. Ge återförsäljare insyn i sina leveranskedjor så att de kan hålla varulagerflödet. Eller spela vår roll för att ta itu med storskaliga sociala problem som klimatförändringar genom att utnyttja data. Med andra ord, vi handlar om påverkan.