Q Bemanning & Rekrytering AB

Lediga jobb hos Q Bemanning & Rekrytering


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Q Bemanning & Rekrytering du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Q Bemanning & Rekrytering. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Q Bemanning & Rekrytering du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Om Q


Vår historia
Q grundades 2007 i Linköping med idén att vara den lokala, personliga och kompetenta samarbetspartnern som levererar efter kundens behov med hög lyhördhet och kvalitet. Denna inriktning har skapat många lyckosamma personallösningar där en stor del består av hyr-rekryteringskonceptet, det vill säga att kunden hyr en viss tid för att sedan anställ i egen regi. Sedan dess har hyr-rekrytering varit ett stort inslag i vår verksamhet och har varit uppskattat både från kandidat-samt kundperspektiv där lösningarnaomfattat olika befattningsnivåer, allt från nyexaminerade till mer erfarna kandidater. Sedan starten har personallösningarna varit geografiskt i hela landet med fokus på mellersta och södra Sverige. 2013 etablerades vårt kontor i Örebro/Västerås och vår verksamhet har fortsattatt växa med bibehållen fokus på våra ledord kvalitet, personligt, kunnigt och engagerat.Våra rekryteringskonsulter har både en bred och djup kunskap inom personallösningar men också en förståelse för företagsamhet. Då Q är ett mindre företag innebär det att krav på kunskap ställs inom olika arbetsområden, och inte enbart inom rekrytering. Denna företagsamhet ser vi som vår styrka när vi rekryterar,då det ger ett större och vidare perspektiv får både kunder och kandidater.Trots attmarknaden och tekniken ser annorlunda ut idag än den gjorde vi startenfortsätter vi på samma bana och arbetar efter de ledord som verksamheten bygger på. Q ska fortsätta att ligga i framkant, följa med i teknikutvecklingen, nya generationers tankesätt och att följa samt utveckla nya metoder inom vårt arbetsområde. Det viktigaste för oss är inte att vara störst utan att utvecklas inom det vi arbetar med –och ha kul på arbetet!

Interimslösningar

Interimslösningar är en snabb och enkel lösning vilken initialt är avsedd för ett kortsiktigt behov. Vi bemannar inom våra olika tjänsteområden och är vana med att snabbt kunna erbjuda personal inom både tjänstemannasidan som arbetskollektivet.

Rekrytering

Hyr-rekrytering
Vid hyr-rekrytering är målet att konsulten erbjuds anställning i ert företag efter en viss tids inhyrning.

Rekrytering
Vid rekrytering gör vi hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi hjälper dig att hitta rätt person för ditt ändamål. Rekrytering har främst fokus på ditt långsiktiga behov.

Search
Tjänsten Search innebär att vi sköter arbetet med urvalsprocessen och presenterar lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Search är en sökmetod där vi använder oss av kontaktnät och direkt marknadskartläggning, genomgång av databaser (både företagsinterna och externa) samt även Internet.